connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Νέες υπηρεσίες από την HotelAvailabilities για τα ξενοδοχεία

Η HotelAvailabilities χρησιμοποίησε όλο αυτό τον καιρό για να στηρίξει τους συνεργάτες της τα ξενοδοχεία, να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της και φυσικά να σχεδιάσει και ετοιμάσει και νέες υπηρεσίες και παροχές για να είναι οι συνεργάτες της πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Έτσι λοιπόν η HotelAvailabilities είναι το πρώτο channel manager στην Ελλάδα που σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις προσφορές σας στην booking.com μέσω του λογαριασμού σας στο channel manager.

Η διαδικασία, πλέον τόσο της δημιουργίας όσο και της διαχείρισης, αλλά και της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης των προσφορών, γίνεται μέσα από τον λογαριασμό του ξενοδόχου, εύκολα και γρήγορα.

Τα είδη των προσφορών που υποστηρίζονται είναι:

• Προσφορά Δωρεάν Διανυκτερεύσεων
• Προσφορά Τελευταίας Στιγμής
• Προσφορά Έγκαιρης Κράτησης
• Βασική Προσφορά
• Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου
• Προσφορά Black Friday
• Προσφορά για τις Αρχές του 2022.

Η τεχνική ομάδα της HotelAvailabilities εργάζεται ώστε να προσφέρει στον ξενοδόχο την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία στην διαχείριση των καναλιών πωλήσεων και διανομής αλλά και όλες αυτές τις λειτουργίες ώστε να βελτιώσει την αποδοτικότητά τους.

Ο κύριος Θωμάς Πούλιος ο ιδρυτής της HotelAvailabilities ανέφερε ότι στόχος της εταιρίας είναι να κρατά ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και να δίνει εργαλεία στους συνεργάτες της που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν στην τουριστική αγορά.

Το HotelAvailabilities Channel Manager με περισσότερα από 680 καταλύματα στην Ελλάδα, παρέχει το πιο εύκολο στην διαχείριση σύστημα διαχείρισης καναλιών πώλησης, αλλά και μία πληθώρα καναλιών διανομής και πώλησης, περισσότερα από 70 τέτοια συστήματα ώστε το κατάλυμα να καλύπτει το μέγιστο της αγοράς.

Η ανάπτυξη συνεχώς νέων λειτουργιών όπως το yielding, οι προσφορές, η ενσωμάτωση των κριτικών από τα κανάλια, και άλλων, δίνει την δυνατότητα στους ξενοδόχους να βελτιστοποιήσουν την απόδοση των καναλιών, με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση της απόδοσης του καταλύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*