connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

To ASTA Greece & Cyprus καλεί τουριστικές επιχειρήσεις να γίνουν μέλη της ομάδας του

Το ASTA Greece & Cyprus Chapter καλεί τουριστικές επιχειρήσεις και ταξιδιωτικά γραφεία να γίνουν μέλη της ομάδας του και να δημιουργήσουν μαζί μια δυνατή και δημιουργική «γέφυρα» με τις ΗΠΑ.

Μέσα από τις προγραμματισμένες για το 2022 ενέργειες και εκδηλώσεις, το ASTA Greece & Cyprus Chapter θα έχει μία δυναμική παρουσία στην αμερικάνικη τουριστική αγορά.

Οι λόγοι για να γίνει μια εταιρεία μέλος (ASTA Allied Company Membership) είναι οι εξής:

– Να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό δίκτυο στον κόσμο
– Η ASTA είναι πρώτη επιλογή ταξιδιωτικών συμβούλων και γραφείων στον κόσμο
– Τα μέλη αποκτούν πρόσβαση σε μεγάλη βάση πελατών και ενδυναμώνουν τον διεθνή κύκλο εργασιών τους με το Allied (Travel Supplier) membership.

Τα πρακτικά οφέλη και πλεονεκτήματα των μελών της ASTA είναι τα εξής:

  • Χρησιμοποιούν το λογότυπο της ASTA
  • Το πλήρες εταιρικό τους προφίλ περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μελών της ASTA και στην διαδικτυακή εφαρμογή (ASTA’s Member Directory).
  • Το πλήρες εταιρικό τους προφίλ περιλαμβάνεται επίσης στην 4μηνιαία έκδοση των Ταξιδιωτικών Συμβούλων της ASTA (ASTA’s quarterly publication).
  • Πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο των επαγγελματιών τουρισμού της ASTA
  • Απολαμβάνουν όλες τις εκπτώσεις που ισχύουν για τα μέλη
  • Έχουν συνεχή πληροφόρηση για τα σημαντικά νέα των μελών και για σημαντικές εξελίξεις στη βιομηχανία του Τουρισμού λαμβάνοντας newsletters
  • Έχουν πρόσβαση σε πηγές και πληροφορίες γεγονός που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Μια εταιρεία μπορεί να γίνει μέλος της ομάδας ASTA Greece & Cyprus Chapter συμμετέχοντας στο ASTA Allied Company Membership στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 199 δολάρια ή 170 ευρώ*.

Σε τι θα βοηθήσει η συνδρομή:

Connect with Travel Agents – Δικτύωση με τη μεγαλύτερη κοινότητα ταξιδιωτικών συμβούλων στον κόσμο μέσω πολυάριθμων εκδηλώσεων. Τα μέλη της ASTA επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το ταξιδιωτικό κοινό.

Create Credibility and Trust – Χρησιμοποιώντας το λογότυπο της ASTA μία εταιρεία δείχνει στην τουριστική αγορά και τους πελάτες ότι ασπάζεται τον κώδικα δεοντολογίας του οργανισμού. Το λογότυπο της ASTA αντανακλά την δέσμευση μιας εταιρείας σε ποιοτικές υπηρεσίες και ηθικές/δεοντολογικές επαγγελματικές πρακτικές. Οι Αμερικανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και σύμβουλοι θέλουν να κάνουν δουλειές με προμηθευτές που μπορούν να εμπιστευθούν.

Support the Industry – Υποστήριξη της αγοράς. Η ASTA εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει ανταποδοτική διανομή και κανάλια συνεργασίας για τα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες προσφέροντας προληπτικές συμβουλές, δυνατή υποστήριξη και ενημέρωση για τα νέα της αγοράς.

Strengthen Your Network – Πρόσβαση σε περισσότερα από 8.000 μέλη μέσω του Member Directory. Συζητήσεις σε διαδικτυακά events, social media και networks της ASTA στο Facebook, το LinkedIn και το Twitter.

Stay Informed – Χρήση της ASTA E- Library και της βάσης δεδομένων και τουριστικών πληροφοριών. Οι πληροφορίες προσφέρουν γνώση για τους παράγοντες που επηρεάζουν τους πελάτες.

Στο φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο της ASTA (ASTA GLOBAL CONVENTION 2021), που πραγματοποιήθηκε στις 23-25 Αυγούστου στο Σικάγο, η Ελλάδα και η Κύπρος, τιμήθηκαν με το ειδικό βραβείο της ASTA (American Society of Travel Advisors) ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο Chapter της χρονιάς 2021 παγκοσμίως.

Αυτό δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού για περεταίρω ανάπτυξη των ταξιδιωτικών αφίξεων στην Ελλάδα.

Επιστέγασμα η αεροπορική διασύνδεση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ τη φετινή χρονιά η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ακόμα και σε σχέση με το 2019, με εννέα (9) καθημερινές πτήσεις από διάφορους προορισμούς των ΗΠΑ προς Αθήνα.

Μαθετε περισσοτερα

*Η προσφορά στην προνομιακή τιμή  ισχύει για ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, καταλύματα, τουριστικές υπηρεσίες, διοργανωτές εκδρομών, δραστηριοτήτων και εμπειριών,  εταιρείες μεταφοράς και εστίασης, τόσο για καινούργια μέλη όσο και ανανεώσεις. Για περιφέρειες, δήμους, οργανισμούς και αναπτυξιακές εταιρείες υπάρχουν ειδικές τιμές.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
Eleftheria has worked for several financial newspapers, magazines and websites during the past 19 years. Between 2004 and 2014 she worked as a radio producer, reporter and presenter for the Greek and English language program of “Athina 9.84 FM”. She also has hands-on experience in the MICE industry.

Add your comment

*