connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Χρυσό βραβείο για την Mideast Travel Worldwide στα Greek Hospitality Awards 2021

Με το Gold Award στην κατηγορία Best VIP & Luxury Travel Services διακρίθηκε η Mideast Travel Worldwide στα Greek Hospitality Awards 2021, τα βραβεία θεσμό που επιβραβεύουν τις καλύτερες επιχειρήσεις στον Ελληνικό τουριστικό κλάδο.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση για την Mideast ως Luxury and Concierge Company στην Ελλάδα και έρχεται να συμπληρώσει, με μία ακόμη βράβευση, την πολυετή πορεία διακρίσεων του Ομίλου, στον Ελληνικό και παγκόσμιο τουριστικό κλάδο.

Η απονομή των φετινών Greek Hospitality Awards, που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά η Ethos Media πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, σε μια υβριδική Εκδήλωση, τόσο σε μια αίθουσα στο Divani Apollon τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία, όσο και online στην πλατφόρμα LineOne για όσους δεν μπορούσαν να παρεβρεθούν προσωπικά.

H Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δεκάδων ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων στη διαγωνιστική διαδικασία, που αξιολογήθηκαν από μια ειδική επιτροπή , αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου, αλλά και τη συμμετοχή του κοινού.

Τη βραδιά παρουσίασαν ο γνωστός Δημοσιογράφος & Ειδικός Σύμβουλος της Ethos Media S.A, κος Χάρης Ντιγριντάκης και η τηλεοπτική Δημοσιογράφος, κα Μαρία Νικόλτσιου.

Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχιακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του ΗΑΤΤΑ και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Το βραβείο της Mideast Travel Worldwide παρέλαβε η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Ιδιοκτήτρια του Ομίλου, από τον  κ. Ουζούνη Κωνσταντίνο ιδιοκτήτη της Ethos Media S.A.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε δήλωσε σχετικά: « Σας ευχαριστούμε για αυτή την τιμητική διάκριση που οφείλουμε κυρίως στους ανθρώπους μας που μας γεμίζουν πάντα με περηφάνεια εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ασφάλεια που χρειάζονται οι πελάτες μας, τώρα ακόμα περισσότερο από ποτέ , αλλά και σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και που μας εμπνέετε να εξελισσόμαστε συνεχώς. Δεσμευόμαστε απέναντι σας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ίδια υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας σε όλους τους πελάτες μας και την υποστήριξή μας στους πολύτιμους συνεργάτες μας, για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε πάντα στις προσδοκίες σας.»

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*