connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τρία βραβεία απέσπασε το Grand Hotel Palace στα Greek Hospitality Awards 2021

Για 5η συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace διακρίθηκε με 3 σημαντικά βραβεία στον Πανελλήνιο διαγωνισμό των «GREEK HOSPITALITY AWARDS» 2021, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο συγκεκριμένος θεσμός επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, επιβεβαιώνοντας τη συνεχιζόμενη επενδυτική πορεία για ανάπτυξη και εξέλιξη στον ξενοδοχειακό χώρο.

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες έθεσε την υποψηφιότητά του το ξενοδοχείο αφορούσαν πυλώνες ανάπτυξης του ξενοδοχειακού κλάδου όπως η οικολογία, η τεχνολογία και ο συνεδριακός τουρισμός.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace απέσπασε:

α) το Χρυσό βραβείο ‘Best Greek Green City Hotel’ ως το καλύτερο ‘πράσινο’ ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα (Gold Award). H μέριμνα για το περιβάλλον και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες, αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Grand Hotel Palace.

β) το Χρυσό βραβείο ‘Best Greek Technology Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο Τεχνολογίας στην Ελλάδα (Gold Award). To ξενοδοχείο ενίσχυσε τις διαδικασίες λειτουργίας του με αναβαθμισμένη τεχνολογία, εμπλουτίζοντας την φιλοξενία με καινοτόμες εφαρμογές.

γ) το Ασημένιο βραβείο ‘Best Greek MICE City Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις στην Ελλάδα, για πέμπτη συνεχή χρονιά (Silver Αward).

Οι τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις φανερώνουν τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών με σκοπό την απαράμιλλη φιλοξενία και δεσμεύουν το προσωπικό και τη διοίκηση του ξενοδοχείου για ακόμη υψηλότερους στόχους.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*