connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η TBO Holidays αναπτύσσεται στην τουριστική αγορά Ελλάδας και Κύπρου

Η TBO Holidays αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στην ελληνική και κυπριακή αγορά δίνοντας την ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις να αναπτύξουν τα κανάλια κρατήσεων τους.

Η TBO Holidays είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής καταλυμάτων και συμπληρωματικών ταξιδιωτικών προϊόντων που εξυπηρετούν αποκλειστικά τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Διανέμει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας καταλύματα, αεροπορικά εισιτήρια, εκδρομές, δραστηριότητες και μεταφορές σε περισσότερα από 70.000 ταξιδιωτικά γραφεία με ομάδες πωλήσεων σε περισσότερες από 52 χώρες που καλύπτουν πάνω από 105 αγορές παγκοσμίως.

Η TBO Holidays ανήκει στον όμιλο TBO Group, που είναι ο κορυφαίος επιχειρηματικός πάροχος υπηρεσιών στον ταξιδιωτικό κλάδο παγκοσμίως.

Η επέκταση του ομίλου στην Ελλάδα και την Κύπρο δίνει την ευκαιρία στις τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα να ανοίξουν τα κανάλια κρατήσεων τους σε ένα πολύ μεγάλο και ποιοτικό κοινό.

Μετά από περισσότερα από 15 χρόνια εργασίας στον κλάδο για μερικούς από τους παγκόσμιους παρόχους ταξιδιωτικών λύσεων, η Χριστίνα Καρτσάνη είναι πλέον το πρόσωπο ενός ταξιδιωτικού κολοσσού που έχει μπει στην αγορά.

Η κυρία Καρτσάνη εργάζεται στον όμιλο της TBO από το 2019 ως Business Development Manager Greece & Cyprus με κύρια αρμοδιότητά της την ανάπτυξη της εταιρίας και στις δυο αυτές αγορές. Μέσα από τα επαγγελματικά και προσωπικά ταξίδια δίνεται η δυνατότητα για συμβουλές σε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών, σε ετήσια βάση.

“Στην εποχή που βρισκόμαστε και με όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουρισμός πιστεύω ότι εκτός από την τεχνολογία, πρωτεύουσα σημασία έχει η ανθρώπινη επαφή και υποστήριξη, και αυτό είναι ακριβώς που πρεσβεύει η TBO Holidays. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε εδώ για να παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης στους συνεργάτες μας όλο το εικοσιτετράωρο και αυτό ενισχύεται από τα τουριστικά γραφεία που συμμετέχουν και χρησιμοποιούν ενεργά την πλατφόρμα τους τελευταίους 20 μήνες,” αναφέρει η κυρία Καρτσάνη.

Οι συνεργάτες της TBO Holidays έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα αποκλειστικό και σημαντικά βελτιωμένο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, ένα σημαντικό ποσοστό των οποίων συνάπτεται απευθείας, και μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για να προωθεί την ανάπτυξη στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ταξιδιωτικό κλάδο.

Η TBO Holidays προσφέρει στους πελάτες της ένα ταξιδιωτικό συνεργάτη που προσανατολίζεται στον πελάτη και βοηθά τους συνεργάτες να ανταγωνιστούν προσφέροντας ασυναγώνιστη τεχνολογία, ανταγωνιστικούς εμπορικούς όρους, γρήγορη επίλυση προβλημάτων και υποστήριξη ομάδας εμπειρογνωμόνων.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*