connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Xenia 2021: Η μετά-covid εποχή στο επίκεντρο του 5ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας

Οι τάσεις που θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα του τουρισμού και της φιλοξενίας, στην μετά-Covid εποχή στην Ελλάδα και παγκοσμίως, θα παρουσιαστούν στο διεθνές φόρουμ που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος με την υποστήριξη της Phosuswright, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της πρωτογενούς έρευνας για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Η κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου, γνώσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, επιστρέφει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου σε υβριδική μορφή, στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της Έκθεσης Xenia 2021 (27-29 Νοεμβρίου).

Νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και η διαχείρισή τους από τα τμήματα marketing και sales των ξενοδοχείων και ταυτόχρονα η ανάδειξη της βιωσιμότητας ως μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού μετά την πανδημία, είναι κάποια από τα βασικά σημεία της ατζέντας της φετινής διοργάνωσης, του οποίου χορηγός θα είναι για 5η συνεχή χρονιά η Xenia.

Σε συνέχεια της επιτυχίας των προηγούμενων 4 διοργανώσεων, το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας έχει και φέτος εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου στελέχη από μεγάλες παγκόσμιες ξενοδοχειακές εταιρείες, σημαντικές εταιρείες consulting και influencers του τουριστικού κλάδου.

Παρά τους περιορισμούς που προκύπτουν από την πανδημία, το φετινό συνέδριο θα είναι και φέτος ένα πρώτης τάξεως σημείο συνάντησης και δικτύωσης μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου.

To Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 5ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*