connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Executive Seminars του INSETE με την συμμετοχή της Welcome Global

Μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου, είναι ώρα για την προετοιμασία της επόμενης περιόδου αλλά και φυσικά για την ειδικότερη ενημέρωση και εκπαίδευση επαγγελματιών του τουρισμού.

Στα πλαίσια των Executive Seminars του ΙΝΣΕΤΕ, η ομάδα της Welcome Global θα υλοποιήσει τέσσερα (4) εκπαιδευτικά προγράμματα με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θεματολογίες για τους επαγγελματίες του τουρισμού:

– Housekeeping Management 1, operations & leadership (16 ώρες)
1-4 Νοεμβρίου 2021, 16:00 – 20:00

– Wellness & Wellbeing, Practices & Opportunities (12 ώρες)
8-11 Νοεμβρίου 2021, 16:00 – 19:00

– F&B Management, building a leadership culture (16 ώρες)
15 – 18 Νοεμβρίου 2021, 16:00 – 20:00

– Housekeeping Management 2, the next level
10 – 13 Ιανουαρίου 2022, 16:00 – 20:00

Εγγραφές

Οι εγγραφές για τα Executive Seminars του ΙΝΣΕΤΕ  άρχισαν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τη μαθησιακή διαδρομή (learning pathway) που τους ταιριάζει και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

H Welcome Global σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται στον ξενοδοχειακό κλάδο και στην ευρύτερη τουριστική αγορά.

Διοργανώνει επίσης, ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και personal trainings.

Ως ο μοναδικός International Partner του παγκοσμίου φήμης Αμερικανικού Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου AHLEI (American Hotel & Lodging Educational Institute) στην Ελλάδα, η Welcome Global παρέχει στους επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα, όλα τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης που προσφέρει το Ινστιτούτο, συμπεριλαμβανομένου και του Certified Hotel Administrator το οποίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και γενικούς διευθυντές.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*