connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

85η ΔΕΘ: Ο CapsuleT στο περίπτερο του ΕΟΤ

Σε συνέχεια της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) ανανεώνουν την από κοινού παρουσία τους κατά τη διάρκεια της 85η ΔΕΘ TIF 2021, με στόχο την περαιτέρω ενημέρωση, παρουσίαση και προβολή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στην ελληνική τουριστική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιταχυντής του ΞΕΕ, CapsuleT θα βρίσκεται στο περίπτερο του ΕΟΤ (Περίπτερο 13 stand 12), την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., μαζί με 4 ελληνικές startups του τουριστικού κλάδου, τις εταιρείες Hotellisense, Campsaround, Tourmie και mintQR – οι οποίες έχουν αναδειχθεί νικήτριες των προγραμμάτων του επιταχυντή.

Σκοπός της συμμετοχής αυτής, να δοθεί η ευκαιρία στις startups να παρουσιάσουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους και να διευρύνουν το δίκτυο συνεργασιών τους.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις τεχνολογικές εφαρμογές και λύσεις σε επιχειρήσεις όπως, ξενοδοχείο, καφέ-εστιατόριο, τουριστικές εμπειρίες και διαμονή στη φύση!

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*