connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Mega Airlines Studies σας καλεί να γίνετε οι επόμενοι επαγγελματίες του τουρισμού

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και η Mega Airlines Studies καλωσορίζει τους νέους σπουδαστές.

Σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουν όλοι λόγω της Covid-19, η Mega Airlines Studies συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στον τουριστικό κλάδο.

Στην Ελλάδα, την ομορφότερη χώρα του κόσμου, ο τουρισμός είναι η κύρια βιομηχανία της χώρας. Η Mega Airlines Studies, με 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, γνωρίζει καλά τι είναι αυτό που ζητάνε τα τουριστικά γραφεία και οι αεροπορικές εταιρείες από τους εργαζόμενους.

Άλλωστε, η Mega Airlines Studies είναι η μόνη σχολή στην Αθήνα που εκπροσωπεί την IATA (International Air Transport Association) και βραβεύεται για 10 συναπτά έτη ανάμεσα στα καλύτερα εκπαιδευτικά της κέντρα στην Ευρώπη.

Παράλληλα, είναι πιστοποιημένη από την Υ.Π.Α. ( Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) αλλά και από τον κρατικό φορέα Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Ειδικεύεται σε σπουδές σχετικές με τις αερομεταφορές και τον τουρισμό και παρέχει το ΙΑΤΑ Foundation Travel and Tourism Diploma.

Το ΙΑΤΑ Foundation Diploma είναι το μόνο πτυχίο που συνδέει τον χώρο των αεροδρομίων με εκείνο των τουριστικών πρακτορείων, τυγχάνοντας παγκόσμιας ισχύος και αναγνώρισης. Οι κάτοχοί του εργάζονται απευθείας, τόσο σε θέσεις εντός των αεροδρομίων, όσο και ως υπάλληλοι τουριστικών πρακτορείων.

Όσοι βέβαια κατέχουν ήδη το πτυχίο, η Mega Airlines Studies προσφέρει τη δυνατότητα να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, συνεχίζοντας με την απόκτηση του ΙΑΤΑ Consultant Diploma (LEVEL 2).

Αν πάλι επιθυμούν να απορροφηθούν σε άλλο τομέα του αεροπορικού χώρου, η Mega Airlines Studies προσφέρει και πιο εξειδικευμένα προγράμματα, όπως το IATA Cargo Introductory Course, IATA Dangerous Goods, IATA Airport Ramp Services, IATA Airport Operations, ΙΑΤΑ Ground Passenger, IATA Airline Marketing.

Σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Harvard προσφέρει συνδυαστικά το δίπλωμα του Leadership Management.

Υπάρχουν επίσης, και τα διπλώματα των αεροσυνοδών EASA Attestation of Safety Training και IATA Aviation Cabin Crew, με τα οποία οι απόφοιτοι αποκτούν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι άρτια προετοιμασμένοι, προκειμένου να εργαστούν σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Ελλάδος και εξωτερικού.

“Oι σπουδαστές που θα επιλέξουν να επενδύσουν σε διπλώματα που πληρούν τα σύγχρονα παγκόσμια standards σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), θα εξοπλιστούν με γνώσεις και δεξιότητες που η ίδια η αγορά αναζητά στα εξειδικευμένα στελέχη”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της σχολής κος Γιώργος Γαλίτης.

Γίνετε οι επόμενοι επαγγελματίες του τουρισμού! Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει!

Η Mega Airlines Studies προσφέρει ειδική τιμή για όλους τους αναγνώστες του Greek Travel Pages!

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*