connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η σχολή Swiss Alpine Center γιορτάζει 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Πριν από τριάντα πέντε χρόνια η Swiss Alpine Center προκάλεσε επανάσταση στην ανώτατη εκπαίδευση διοίκησης ξενοδοχειακών και τουριστικών μονάδων, γαστρονομίας, εκδηλώσεων, κέντρων ευεξίας (spa) και κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Έκτοτε, περισσότεροι από 5.800 απόφοιτοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, εντάχθηκαν στον κλάδο των παραπάνω επαγγελμάτων προσδίδοντας επαγγελματισμό στη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και όχι μόνο. Συνεχίζουμε να γιορτάζουμε την επιτυχία τους στον ξενοδοχειακό, επισιτιστικό και τουριστικό κλάδο, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Το 2012 η Alpine Center συνεργάστηκε με το City Unity College στην Ελλάδα και ανέλαβε τη διαχείριση του Τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων. Επί του παρόντος η Alpine Center αναθέτει την υλοποίηση των προγραμμάτων σπουδών της στο City Unity που λαμβάνουν χώρα στο πανέμορφο παραθαλάσσιο campus του Κολλεγίου στη Βουλιαγμένη.

Αυτό που κάνει την Alpine να ξεχωρίζει από τις άλλες σχολές είναι το ύψιστο επαγγελματικό ήθος και οι διασυνδέσεις της στον κλάδο που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην υιοθέτηση της ελβετικής φιλοσοφίας της πρακτικής εφαρμογής των σπουδών, που καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι το campus περιλαμβάνει και ένα ξενοδοχείο εν λειτουργία. Οι σπουδαστές που εγγράφονται στο City Unity College απολαμβάνουν το προνόμιο να λαμβάνουν δύο πτυχία κατά την αποφοίτηση: ένα δίπλωμα από την Swiss Alpine και ένα βρετανικό τίτλο προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών που απονείμεται από το Cardiff Metropolitan University του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το εξ αποστάσεως πρόγραμμα (online campus) της Swiss Alpine Center παρέχει εξέχοντα προγράμματα σπουδών πιστοποίησης ή απόκτησης διπλώματος στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων: διαχείριση τροφίμων και ποτών, κατανομή δωματίων, διαχείριση των εγκαταστάσεων, τεχνολογία, διαχείριση εσόδων, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, διαχείριση κινδύνων, διαχείριση εκδηλώσεων, διαχείριση χώρων ευεξίας (spa), διαχείριση ασφαλείας, λογιστικά και χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και marketing, άσκηση διευθυντικών καθηκόντων στον ξενοδοχειακό κλάδο και προσφάτως επαγγελματικό δίπλωμα στο ψηφιακό marketing για τον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο. 

Για τον εορτασμό των 35 χρόνων παροχής ανώτατης εκπαίδευσης διοίκησης ξενοδοχειακών και τουριστικών μονάδων «a la Suisse» στην Ελλάδα, η Alpine Center δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book) προς τιμήν των σπουδαστών, του προσωπικού και των αποφοίτων της καθώς και όλων των επαγγελματιών του κλάδου που συνεισέφεραν στην επιτυχία της Alpine! Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται δελτία τύπου των τελευταίων 35 ετών της Alpine Center!

Μπορείτε να το δείτε στη σελίδα https://blog.swissalpinecenter.com/.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Πρόεδρο Διεθνών Προγραμμάτων μας, shofmann@swissalpinecenter ή με το Γραφείο Εγγραφών admissions@swissalpinecenter.com.

https://swissalpinecenter.com

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*