connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

UpStay: Πώς να αυξήσετε τα έσοδα του ξενοδοχείου σας σε 24 ώρες

Η τεχνολογία της UpStay υπόσχεται στα ξενοδοχεία αύξηση εσόδων
και βελτίωση υπηρεσιών εντός 24 ωρών

Ο αριθμός των ταξιδιωτών προς την Ελλάδα αυξάνεται μήνα με τον μήνα. Τον Απρίλιο του 2021, ο αριθμός των ταξιδιωτών αυξήθηκε κατά 185.6% και συνεχίζει με ανοδικό ρυθμό.

Η θετική αυτή τάση αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τα ελληνικά ξενοδοχεία να αυξήσουν τα έσοδά τους και να ανακάμψουν μετά την δύσκολη τουριστική σεζόν του 2020.

Η αύξηση των εσόδων προσφέρει περισσότερα οφέλη στα ξενοδοχεία, εκτός από την ευκαιρία να ξεπεράσουν την δύσκολή σεζόν της προηγούμενης χρονιάς. Μπορεί να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να πραγματοποιήσουν ανακαινίσεις, βελτιώσεις στην υποδομή και να οργανώσουν την εκπαίδευση του προσωπικού τους προς ευχαρίστηση των επισκεπτών.

Με περισσότερη ρευστότητα στον προϋπολογισμό τους, τα ξενοδοχεία μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους από τις προσπάθειες για επιβίωση στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Ωστόσο, οι περισσότερες στρατηγικές ανάπτυξης των ξενοδοχειακών εσόδων είναι μακροπρόθεσμες. Απαιτούν έρευνα αγοράς, λεπτομερή σχεδιασμό και προσεκτική εκτέλεση. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα ξενοδοχεία πρέπει να περιμένουν το τέλος της σεζόν ή την έναρξη της επόμενης για να δουν τα αποτελέσματα.

Για να αυξήσουν τα έσοδά τους σε 24 ώρες, οι ξενοδόχοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε τεχνολογικές λύσεις τελευταίας αιχμής, καθώς και λύσεις που δεν απαιτούν συγκεκριμένη στρατηγική ή λεπτομερή σχεδιασμό. Η UpStay αποτελεί την τεχνολογική λύση “επόμενης γενιάς” για τα ξενοδοχεία. Τους προσφέρει τη δυνατότητα να αυξήσουν τα βοηθητικά τους έξοδα, ενώ προσφέρουν μία καινοτόμα εμπειρία φιλοξενίας γνωστή ως “Guest Expansion”.

Επίσης, η UpStay προσφέρει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να δημιουργήσουν νέους τρόπους παραγωγής εσόδων, παρέχοντας αναβαθμίσεις δωματίων πριν την άφιξη, και επιπλέον παροχές. Πρόκειται για μία plug-and-play (PnP) λύση που μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στις μηχανές κράτησης, τις λύσεις channel manger και τα συστήματα διαχείρισης καταλυμάτων που ήδη χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία.

Επιπλέον, το προσωπικό της υποδοχής και των κρατήσεων μπορεί να επικεντρώνεται στα τρέχοντα καθήκοντά του, ενώ η UpStay χειρίζεται τις αναβαθμίσεις δωματίων και τις παράλληλες πωλήσεις αυτόματα.

Η UpStay προσφέρει αναβάθμιση δωματίων και ελκυστικές παροχές στους πελάτες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κάνουν αγορές πριν την άφιξή τους.

Με στόχο να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, η προσέγγιση δεδομένων της UpStay ενισχύεται με την λύση “Bid-For-Upgrade”, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία για να αυξήσουν το ADR (μέσο ημερήσιο έσοδο κατειλημμένου δωματίου), να μειώσουν τις δωρεάν αναβαθμίσεις, να πωλούν περισσότερα premium δωμάτια και προϊόντα υψηλού περιθωρίου κέρδους.

pixabay

Ένα παράδειγμα του τι μπορεί να επιτύχει ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα κατά την τρέχουσα σεζόν είναι το εξής:

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο 110 δωματίων για ταξιδιώτες αναψυχής, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, μόλις ξεκίνησε την λειτουργία του μετά lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αποτελεί μέλος μιας αλυσίδας που χρησιμοποιεί την UpStay για να αυξήσει την απόδοση του διαθέσιμου αποθέματος. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας δωματίων και του μεγάλου εύρους των τιμών και παροχών, το ξενοδοχείο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία της UpStay για να προχωρήσει σε σημαντικές αναβαθμίσεις, κι έτσι να αυξήσει τα έσοδα του και να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών.

Το ξενοδοχείο πέτυχε:

– 19 αναβαθμίσεις
– συνολικά μηνιαία έσοδα 7.510 ευρώ και
– αύξηση του ADR κατά 4.2%.

Η UpStay ενισχύει τις δυνατότητές της με μηχανική μάθηση και την επιστήμη των δεδομένων. Ξεκινά να λειτουργεί την στιγμή που θα εγκατασταθεί στο σύστημα του ξενοδοχείου με σκοπό να μεγιστοποιήσει τα έσοδά του.

Με το UpStay, τα ξενοδοχεία μπορούν να αυξήσουν το conversion rate κατά 20% και τα έσοδα τους άμεσα, μέσα σε 24 ώρες.

Αν θέλετε να δείτε το UpStay σε δράση, ζητήστε ένα demo εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*