connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Synapsecom: Υψηλής ταχύτητας Internet στα νησιά των Κυκλάδων

Η Synapsecom Α.Ε. προσφέρει υπηρεσίες διαδικτύου με υψηλές ταχύτητες στα νησιά των Κυκλάδων και μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η Synapsecom Α.Ε. είναι μια δυναμική και καινοτόμος εταιρεία, η οποία προσφέρει data center, τηλεπικοινωνιακές, integration, DR & business continuity και cloud υπηρεσίες.

Η μοναδική εταιρεία με Data Centers (Tier 3 Data Center Design) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 27001.

Tα σημεία παρουσίας της Synapsecom είναι διασυνδεδεμένα μέσω πλήρως προστατευμένων δικτύων οπτικών ινών. Αυτό επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην περιοχή των Βαλκανίων, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με διεθνής και τοπικούς παρόχους, καλύπτοντας έτσι το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών των πελατών της.

Η Synapsecom Α.Ε., που κατέχει υψηλή θέση στο βάθρο των τεχνολογικών εξελίξεων και στα πλαίσια συνεισφοράς της στην ψηφιακή μετάβαση, φέρνει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Διαδίκτυο (DIA) στις Κυκλάδες, παράλληλα με τα μεγάλα αστικά κέντρα. Ξεπερνά τις προκλήσεις της μοναδικής αλλά και ποικιλόμορφης γεωγραφίας της Ελλάδας ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Grid Telecom και FTN.

Το δίκτυο οπτικών ινών της Grid Telecom (επίγειο και υποβρύχιο) ξεπερνά τα 3.000 χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα. Το ευρυζωνικό ασύρματο δίκτυο της FTN καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, Βοιωτίας και των Κυκλάδων.

Παραδίδει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Διαδίκτυο (DIA) στη Σύρο και την Πάρο μέσω υποβρυχίων καλωδίων και ασύρματων τεχνολογιών που παρέχουν SLA υψηλής διαθεσιμότητας.

Synapsecom Ultimate Internet Experience

Ultra fast, ultra reliable
Με ταχύτητες έως 200 Mbps, μπορείτε να βασιστείτε στη Synapsecom για την παροχή υψηλότατων ταχυτήτων και SLA υψηλής διαθεσιμότητας

Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς συμβόλαια
Σε κανέναν δεν αρέσει η δέσμευση, Τα προγράμματα της Synapsecom είναι ευέλικτα και χωρίς πολύμηνα συμβόλαια.

Άμεση σύνδεση
Σας συνδέει στο ίντερνετ σε μέρες και όχι σε μήνες.

Unlimited data
Απεριόριστα data, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

“Η Synapsecom AΕ είναι μια εταιρεία που πάντα έψαχνε και θα ψάχνει αμοιβαία κερδοφόρες συνεργασίες και σίγουρα μία από αυτές είναι η συνεργασία με την Grid Telecom. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες των Κυκλάδων, με αφετηρία την Σύρο και την Πάρο, προσφέροντας πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων στο διαδίκτυο, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς συμβόλαια και στην χαμηλότερη τιμή. Η Κυκλάδες είναι μόνο η αρχή του οράματος της εταιρίας, όπου στόχος μας είναι να προσφέρουμε πανελλαδικός υψηλής ποιότητας υπηρεσίες,” αναφέρει ο Σταύρος Οικονόμου, commercial director της Synapsecom Α.Ε.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*