connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages (gtp)

Mediterranean Palace: Σημαντικές διακρίσεις στα Tourism Awards 2021

O κος Παναγιώτης Ζελελίδης, Γενικός Διευθυντής του Mediterranean Palace και η κα Φίλη Ζελελίδου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Σημαντική αναγνώριση για την επιχείρηση αλλά και το προσωπικό αποτελεί η βράβευση του ξενοδοχείου Mediterranean Palace της Θεσσαλονίκης στα Tourism Awards 2021, στις κατηγορίες Business Hotel και Facilities Excellence or Innovation.

“Οι βραβεύσεις αυτές είναι ακόμη πιο σημαντικές αν αναλογιστεί κανείς ότι έρχονται μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου βιώνουμε μια πρωτοφανή κατάσταση, λόγω της πανδημίας, με συνθήκες που μεταβάλλονταν και συνεχίζουν να μεταβάλλονται σε καθημερινή βάση, αλλά και τις εκατοντάδες πραγματικά αξιόλογες συμμετοχές στα φετινά Tourism Awards 2021,” αναφέρει η διοίκηση του ξενοδοχείου σε ανακοίνωσή της.

Η τοποθεσία του Mediterranean Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το αναδεικνύουν σε ιδανικό σημείο διαμονής. Βρίσκεται στην εμπορική, επιχειρηματική αλλά και πολιτιστική καρδιά της Θεσσαλονίκης και έχει άμεση πρόσβαση στα κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Οι συνεδριακές του αίθουσες, σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και την ευελιξία των υπηρεσιών που παρέχονται, υποστηρίζουν κάθε είδος εκδήλωσης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει και η φροντίδα του έμπειρου προσωπικού, έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην πολυετή εμπιστοσύνη που δείχνουν οι διοργανωτές.

Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καθώς και οι εγκαταστάσεις πολυτελούς αισθητικής και αναβαθμισμένης λειτουργικότητας, εξασφαλίζουν την αξέχαστη εμπειρία των φιλοξενούμενων, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη Θεσσαλονίκη. Με στόχο την εξατομικευμένη εμπειρία του κοινού, έχουν δημιουργηθεί καινοτόμα εργαλεία που αναδεικνύουν το λεγόμενο “Customer Journey”.

“Όλοι εμείς στο Mediterranean Palace, έχοντας ως πρωταρχικό μας μέλημα την ασφάλεια και την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας, δουλέψαμε συστηματικά, εν μέσω της πιο δύσκολης χρονιάς στην ιστορία του τουρισμού, προκειμένου να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά μας, αλλά και να προετοιμάσουμε νέες υπηρεσίες για τους πελάτες μας.”

Με την εφαρμογή “Mediterranean Palace Experience”, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τις πληροφορίες της κράτησής του, έχει την δυνατότητα του Οnline Check-In, παραλείποντας τη διαδικασία αυτή κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του “e-key”, το οποίο θα χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της διαμονής του, έχει πρόσβαση σε όλους τους γαστρονομικούς καταλόγους των χώρων εστίασης καθώς και σε γενικές πληροφορίες για τη λειτουργία του ξενοδοχείου.

Επίσης η δημιουργία και εφαρμογή του πρωτοκόλλου υγιεινής “Safety First”, στους χώρους άφιξης, στα δωμάτια, τα εστιατόρια, τις αίθουσες συνεδριάσεων, σε όλα τα λειτουργικά τμήματα, καθώς και στους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους, διασφαλίζει τις πρωτοποριακές πρακτικές που εφαρμόζονται για την υγειονομική προστασία των επισκεπτών και προσφέρει στους επισκέπτες μοναδική αίσθηση ασφάλειας, καθ’ όλη τη διάρκεια διαμονής τους στο ξενοδοχείο.

Πλέον, δίνεται η δυνατότητα διοργάνωσης υβριδικών εκδηλώσεων μέσω του προγράμματος “Adjust your Venue”, δηλαδή η πραγματοποίηση εκδήλωσης με φυσική παρουσία και ταυτόχρονη υποστήριξη διαδικτυακών συνδέσεων με εξαιρετικά υψηλές ιντερνετικές ταχύτητες. Παράλληλα στην ίδια φιλοσοφία, το “Adjust your Office”, προσφέρει την ευκαιρία σε επαγγελματίες να εργαστούν στους χώρους του ξενοδοχείου, ενισχύοντας έτσι την καινοτόμα “Digital Nomad Philosophy”, που φαίνεται να ξεπροβάλλει στην Ελλάδα.

“Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την επιτυχία του θεσμού και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Κριτική Επιτροπή των Tourism Awards 2021 διότι βρίσκονται δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα και μας υποστηρίζουν ηθικά, επιβραβεύοντας την αριστεία, την καινοτομία, τις επιτυχημένες πρακτικές και τις άξιες προσπάθειες όλων μας.

Είμαστε υπερήφανοι για την βράβευσή μας! Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον και να εργαζόμαστε υπεύθυνα ώστε να αξίζουμε τις βραβεύσεις αλλά πάνω από όλα την επιλογή και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Για εμάς κάθε επιτυχία είναι ένα βήμα προόδου,” καταλήγει η ανακοίνωση.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*