connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Εξερευνήστε το Πόρτο Χέλι με το Ekdromi.gr

Φώτο: AKS Porto Heli

Εξερευνήστε το Πόρτο Χέλι με τις προσφορές διαμονής του Ekdromi.gr

Το Ekdromi.gr, ένα από τα μεγαλύτερα site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, μας ξεναγεί στο Πόρτο Χέλι, έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της Πελοποννήσου.

Για πολλούς αποτελεί ένα από τα πιο κοσμικά μέρη της Πελοποννήσου. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας και η ομορφιά που θα βρει κανείς στο Πόρτο Χέλι, το κατατάσσουν ως έναν από τους προορισμούς με τους πιο φανατικούς επισκέπτες.

Το Πόρτο Χέλι έχει να καυχιέται για μια σειρά από αξιοθέατα και προτάσεις που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η ομορφιά και η προσωπικότητα που το διακρίνουν, αλλά και οι επιλογές που προσφέρει για κοντινές εκδρομές γύρω από αυτό, το καθιστούν ως έναν ιδανικό προορισμό για διακοπές.

Η θέα του λιμανιού των Σπετσών αλλά και οι επιλογές σε ποτό, φαγητό και διαμονή, είναι οι βασικοί λόγοι που το έχουν ανάγει ως έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Πελοποννήσου.

Dapia port, Spetses. Photo Source: Visit Greece

Σπέτσες. Φώτο: Visit Greece

Οι υπέροχες παραλίες του, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα πολυτέλειας και τις μαρίνες με τα ιστιοπλοϊκά, αλλά και την ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή, μπορούν να κάνουν τη μικρή ή μεγάλη σας απόδραση στο Πόρτο Χέλι πραγματικά αξέχαστη!

Η πρώτη βόλτα στη μαρίνα είναι αυτή που χαρίζει στον επισκέπτη και την πρώτη εντύπωση. Εκεί θα πάρει μια πρώτη γεύση του χαρακτήρα της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο πως το Πόρτο Χέλι αποτελεί παραδοσιακά έναν πολυτελή προορισμό, με υπέροχες γευστικές θαλασσινές επιλογές αλλά και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή.

Η τουριστική υποδομή του είναι πολύ ανεπτυγμένη. Ο κάθε επισκέπτης έχει να επιλέξει μεταξύ πολλών εξαιρετικών καταλυμάτων για τη διαμονή του.

Μετά τη βόλτα στη μαρίνα, σειρά έχουν οι παραλίες. Από τις πιο γνωστές πλαζ της περιοχής, η Βερβερόντα και η Χινίτσα, προσφέρουν χαλαρωτικές στιγμές. Είτε αναζητούν την ηρεμία, είτε τους αρέσουν οι παραλίες με beach bars, το Πόρτο Χέλι μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες τα πάντα.

Παράλληλα, η περιοχή διαθέτει εξαιρετικές επιλογές για κοντινές εκδρομές με πρώτη επιλογή το νησί των Σπετσών. Μόλις σε 10 λεπτά ο επισκέπτης μπορεί να βρεθεί σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα και όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. Έτσι, θα συνδυάσει την διαμονή με μια βόλτα σε νησί.

Ερμιόνη. Φώτο: Υπουργείο Πολιτισμού

Οδικώς, πολύ κοντά βρίσκεται και η Ερμιόνη, όπου, εκτός από τη φυσική ομορφιά, προσφέρει και φρέσκο ψάρι στα εστιατόριά της.

Λίγα χιλιόμετρα κάτω από το Πόρτο Χέλι βρίσκεται η περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού. Ιδανικό μέρος για χαλάρωση σε χρυσαφένιες αμμουδιές αλλά και τις υπέροχες βίλες που μπορεί να βρει κανείς εκεί.

Το Πόρτο Χέλι απέχει περίπου τρεις ώρες από την Αθήνα, ενώ μπορεί κανείς να το επισκεφθεί και ακτοπλοϊκά, από τον Πειραιά.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι στο Ekdromi.gr.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*