connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Celestyal Cruises: Οι διακοπές με ασφάλεια φέτος το καλοκαίρι είναι επιλογή

Με τον τουρισμό να έχει κάνει δυναμική επανεκκίνηση στις 14 Μαΐου, τα ταξίδια επανέρχονται και επαναφέρουν σε πρώτο πλάνο ειδυλλιακούς προορισμούς, ξένοιαστες στιγμές, βόλτες σε γραφικά σοκάκια και βουτιές σε καταγάλανες θάλασσες. Οι καλοκαιρινές αποδράσεις αποτελούσαν πάντα το highlight της κάθε χρονιάς, σηματοδοτώντας τον ποιοτικό χρόνο που περνάμε με τους φίλους και την οικογένειά μας για την απαραίτητη «επαναφόρτιση» μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. 

Είναι όμως μία ακόμα τέτοια χρονιά; Είναι πράγματι ανέμελες οι σκέψεις που κάνουμε όταν στοχαζόμαστε τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις;

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε μάς ωθούν να αναζητήσουμε τρόπους να αισθανθούμε πιο ελεύθεροι και να ζήσουμε στιγμές χαλάρωσης, παράλληλα όμως αναζητούμε τον πιο ασφαλή τρόπο για να απολαύσουμε τις διακοπές μας, φέτος το καλοκαίρι. Αυτό αποτελεί το πιο σημαντικό στοίχημα των φετινών μας εξορμήσεων, ένα στοίχημα που η Celestyal Cruises επιδιώκει να κερδίσει, θέτοντας ακόμη πιο ψηλά στις προτεραιότητές της την ασφάλεια των επιβατών επανεκκινώντας υπεύθυνα τις κρουαζιέρες της. 

Έχοντας συνεργαστεί μεθοδικά και διεξοδικά με όλους τους αρμόδιους κυβερνητικούς και υγειονομικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εφαρμόζει αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής. Δημιουργεί πλέγμα προστασίας και διασφαλίζει υψηλής ποιότητας συνολική εμπειρία για τους επισκέπτες της από τη στιγμή της επιβίβασης ως στην εν πλω εμπειρία και την περιήγηση τους στους προορισμούς, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση ηρεμίας και σιγουριάς στους επιβάτες της. 

Αν λοιπόν ονειρεύεστε τη θαλασσινή αύρα της Μεσογείου και τον ζεστό ήλιο της  Ελλάδας, τις χρυσές αμμουδιές των ελληνικών νησιών και τις γεμάτες ζωή βραδιές με θέα τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, η Celestyal Cruises σας δίνει 6 «ασφαλή» κίνητρα για να πραγματοποιήσετε την πιο απολαυστική κρουαζιέρα της ζωής σας! 

Ενδελεχής έλεγχος κατά την επιβίβαση

Πριν την αναχώρησή σας για μέρη ειδυλλιακά θα πάρετε μαζί σας μόνο τη βαλίτσα σας — και αυτή ακόμα θα την παραλάβετε στην καμπίνα σας αφού έχει κατάλληλα απολυμανθεί   –και θα αφήσετε πίσω σας την έγνοια για την ασφάλειά σας, αφού τόσο εσείς όσο και όλοι οι συνταξιδιώτες σας άνω της ηλικίας των 6 θα έχετε παραδώσει αρνητικό μοριακό test (PCR), με ισχύ 72 ωρών από την ώρα που πραγματοποιήθηκε. Πρόκειται για ένα μέτρο που ισχύει ακόμα και για όσους ταξιδιώτες έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19.

Κατά τη διαδικασία επιβίβασης καλείστε επίσης να συμπληρώσετε το ειδικό ερωτηματολόγιο της Celestyal Cruises σχετικά με την υγεία σας  και στην συνέχεια να υποβληθείτε σε rapid test

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται καθημερινή θερμομέτρηση και rapid tests ανά 4 ημέρες  στη διάρκεια της κρουαζιέρας για τη συνεχή παρακολούθηση της πορείας της υγείας των επιβατών

Το δε σύνολο του πληρώματος θα είναι 100% ελεγμένο με μια διαδικασία που περιλαμβάνει σειρά PCR  tests και  ενδιάμεση καραντίνα 7 ημερών που θα έχει προηγηθεί της ανάληψης των καθηκόντων τους. Όλα τα μέλη του πληρώματος θα ελέγχονται καθημερινά με θερμομέτρηση αλλά και εβδομαδιαίως με rapid tests από εξουσιοδοτημένο εργαστήριο.

Γίνεται επίσης προσπάθεια εμβολιασμού όλων των μελών του πληρώματος πριν την έναρξη των κρουαζιέρων.

Δέσμευση για τη διαρκή τήρηση των μέτρων προστασίας και την απολύμανση των χώρων 

Οι συχνές απολυμάνσεις όλων των κοινόχρηστων χώρων, αρκετές φορές την ημέρα, οι καθημερινοί έλεγχοι θερμομέτρησης, οι ειδικές σημάνσεις που σας υπενθυμίζουν τη χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, αλλά και η εκτεταμένη χρήση αντισηπτικών υγρών, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους τους χώρους του πλοίου έρχονται να εντατικοποιήσουν την φροντίδα και να επισημάνουν την υψηλή ποιότητα της εν πλω εμπειρίας, ώστε να μπορείτε απρόσκοπτα να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που προσφέρουν οι κρουαζιέρες της Celestyal Cruises. 

Ο ‘’αέρας’’ σας είναι φρέσκος! 

Χρησιμοποιείται 100% φρέσκος αέρας χωρίς να γίνεται ανακύκλωσή του, σε όλους τους κλειστούς χώρους του πλοίου. Επιπλέον , ο αέρας που κυκλοφορεί  σε όλους τους δημόσιους χώρους του πλοίου θα απολυμαίνεται με το σύστημα απολύμανσης του αέρα «ATMOS». 

Συστήματα φίλτρων εξαερισμού HEPA έχουν τοποθετηθεί όπου απαιτείται.

Η υπηρεσίες εν πλω είναι εξατομικευμένες και χωρίς συνωστισμό!

Η εν πλω εμπειρία σε ένα κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises είναι πάντα μια υπόσχεση για άνεση και διασκέδαση, η οποία φέτος εμπλουτίζεται με αυξημένα μέτρα για την ασφαλέστερη διαμονή σας.

Η είσοδος στο spa του πλοίου θα επιτρέπεται είτε σε ένα άτομο ανά φορά και έπειτα από ραντεβού για να αποφεύγεται ο συνωστισμός, είτε σε παρέα ατόμων που ανήκουν στο ίδιο δωμάτιο, ενώ η επίσκεψη στο κομμωτήριο θα γίνεται επίσης μόνο μετά από ραντεβού και με απαραίτητη τη χρήση μάσκας.

Η πρόσβαση στην πισίνα του πλοίου θα πραγματοποιείται για ένα άτομο ανά 4 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας νερού, για μην στερηθείτε τις βουτιές σας.

Τέλος, τα εστιατόρια του πλοίου θα λειτουργούν υπό τις πλέον κατάλληλες συνθήκες με αναδιάταξη των καθισμάτων για την τήρηση των αποστάσεων ενώ  η δυνατότητα γεύματος στην καμπίνα σας παραμένει διαθέσιμη, τα εστιατόρια που προσφέρουν γεύμα με μπουφέ έχουν αναδιαμορφωθεί σε εστιατόρια με εξυπηρέτηση από το προσωπικό, εξασφαλίζοντας την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή του συνωστισμού.

Οι περιηγήσεις σας είναι ελεύθερες, η ασφάλειά σας όμως πάντα προτεραιότητα!

Οι οργανωμένες εκδρομές της Celestyal Cruises στους διάφορους προορισμούς παραμένουν ένα από τα πιο απολαυστικά και χαρακτηριστικά  στοιχεία των κρουαζιέρων της. Εξερευνήστε νέους προορισμούς, περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια των νησιών και εκμεταλλευτείτε τις εξορμήσεις σε ενδιαφέροντα μέρη με τη συνοδεία εκπαιδευμένων και ενημερωμένων ξεναγών, οι οποίοι θα φροντίζουν για την τήρηση των μέτρων και φυσικά την ασφάλειά σας.

Η ασφαλή μεταφορά σας διακρίνεται από την προσοχή στην λεπτομέρεια, καθώς τα λεωφορεία των εκδρομών θα εξυπηρετούν με μειωμένη χωρητικότητα και αφού το προσωπικό που θα τις εκτελεί θα είναι απολύτως ελεγμένο.

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές σας θα προβάλλονται στις οθόνες του πλοίου και έτσι εσείς η μοναδική σας έννοια, ενώ απολαμβάνετε το ποτό σας στη Μύκονο ή τα τουριστικά αξιοθέατα της Ρόδου, θα είναι αν η μνήμη του κινητού σας είναι επαρκής για όλες τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε!

Φυσικά η τήρηση των μέτρων που ισχύουν στον εκάστοτε προορισμό  μας θα πρέπει να τηρούνται και από τους επιβάτες μας κατά την παραμονή τους στους προορισμούς.

Πρόσθετη ιατρική φροντίδα με εξειδικευμένο προσωπικό 

Τα ιατρικά κέντρα των πλοίων έχουν αναβαθμιστεί και πλέον υπάρχει και  η δυνατότητα  για την διεξαγωγή PCR tests κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, επιτρέποντας την γρήγορη και έγκυρη πληροφόρηση, αξιολόγηση και διαχείριση σε κάθε περίσταση.

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στην περίπτωση θετικού κρούσματος COVID-19, μέσω της σύγχρονης εκπαίδευσης και ενημέρωσής του, πριν την έναρξη των κρουαζιέρων, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τα απαιτούμενα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας εν πλω. Επιπλέον έχει ενισχυθεί το ιατρικό προσωπικό του πλοίου, με σκοπό την ομαλή και ακόμη πιο αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, αφήνοντας σε εσάς μόνο την σκέψη πώς θα αξιοποιήσετε όλες τις παροχές του πλοίου! 

Για την άμεση και λεπτομερή ενημέρωση των επιβατών πληροφορίες σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Νιώστε ξανά ασφαλείς, ζήστε την ανεμελιά του ελληνικού καλοκαιριού στο μέγιστο και αναπνεύστε ελεύθεροι ξανά, ταξιδεύοντας με ένα κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το webisite the Celestyal Cruises εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*