connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

5 λόγοι για να επιλέξεις μια κρουαζιέρα, αυτό το καλοκαίρι, με τη Celestyal Cruises

Celestyal Olympia

Έχεις ταξιδέψει με αεροπλάνο, έχεις ταξιδέψει με πλοίο, έχεις ταξιδέψει με το αυτοκίνητο… μήπως ήρθε ο καιρός να ταξιδέψεις πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο;

Η δυσκολία των ταξιδιών, μετά από ένα χρόνο απαγόρευσής τους, έρχεται  να αντικατασταθεί από τη χαρά και την προσμονή καθώς όλα δείχνουν πως επιτέλους μπορούμε να ξανακάνουμε σχέδια για διακοπές, απολαμβάνοντας ελεύθεροι τις ηλιόλουστες παραλίες και τις καταγάλανες ελληνικές θάλασσες. Η Celestyal Cruises επιστρέφει με απίστευτες κρουαζιέρες και γίνεται ο  βασικός λόγος να ονειρευόμαστε νέες εμπειρίες και ανοιχτούς μπλε ορίζοντες. Φανταστείτε το άρωμα της θάλασσας, καθώς η Ρόδος φανερώνεται μπροστά σας, το ζεστό αεράκι της Σαντορίνης να σας χαϊδεύει τα μαλλιά και την απέραντη γαλήνη της παραλίας του Σαρακήνικου στη Μήλο, να σας υποδέχεται με τα κρυστάλλινα νερά της!

Αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους για να ταξιδέψετε φέτος με την Celestyal Cruises. Εμείς, συγκεντρώσαμε ακόμα πέντε και σας τους παραθέτουμε ευθύς αμέσως.

… για τις κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων με μοναδικές παροχές σε μία τιμή

Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων, είναι ίσως ο πιο εύκολος, άνετος και μαγευτικός τρόπος για να βιώσετε την Ελλάδα μέσα από το πρίσμα νέων εμπειριών και να γίνετε «τουρίστας» στη χώρα σας. Η Celestyal Cruises «σηκώνει άγκυρα» με το Celestyal Crystal και την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και συνεχίζει στις 28 Ιουνίου μέχρι 30 Αυγούστου με την κρουαζιέρα «Μυθικό Αρχιπέλαγος». Το «Ειδυλλιακό Αιγαίο» περιλαμβάνει σταθμούς επιβίβασης και αποβίβασης το λιμάνι του Λαυρίου και το λιμάνι του Πειραιά και θα επισκέπτεται το Κουσάντασι, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Μήλο και την Κρήτη ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τριήμερη, τετραήμερη ή και επταήμερη απόδραση. Από τα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου έως τις λευκές παραλίες της Μήλου και τον γοητευτικό Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, σας περιμένει ένα ταξίδι τοπικών εμπειριών, παραδόσεων, γεύσεων και ιστορίας ξεκινώντας από την κατώτερη τιμή των €599 ανά άτομο.

Celestyal Crystal

Αντίστοιχα το «Μυθικό Αρχιπέλαγος»  με το Celestyal Olympia θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Λεμεσό στην Κύπρο από 699€ ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα. Και το πιο καλό σε αυτές τις κρουαζιέρες είναι ότι δεν έχεις άγχος για απρόβλεπτα έξοδα αφού ξέρεις πριν ξεκινήσεις ότι η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δύο εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα χρεώνονται μόνο με λιμενικά τέλη και φόρους, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τριμελείς και τετραμελείς οικογένειες στην ίδια καμπίνα.

… για τη μοναδική on board εμπειρία

Η επανέναρξη της κρουαζιέρας με την Celestyal Cruises πραγματοποιείται με τα δύο κρουαζιερόπλοιά της, Celestyal Crystal και Celestyal Olympia, αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο το ιδανικό τους μέγεθος, καθώς λόγω αυτού, μπορούν να προσεγγίσουν ακόμα και τα μικρά νησιά του Αιγαίου. Τα δυο κρουαζιερόπλοια μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία, αφού οι εν πλω δραστηριότητες που προσφέρουν απλώνονται σε μια μεγάλη γκάμα για όλα τα γούστα. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο spa, μπορείτε να απολαύσετε εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης, ενώ, προσφέρεται πλούσιο, καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, για να γίνει το ταξίδι σας ακόμη πιο διασκεδαστικό. Το καζίνο σας περιμένει για να δοκιμάσετε την τύχη σας και τα διαφορετικά μπαρ υπόσχονται βραδιές χορού, που τόσο μας έχουν λείψει, αλλά και ήρεμες βραδιές με εξαιρετικά ποτά. Ενώ, τα δελεαστικά γεύματα τεσσάρων, πέντε ή έξι πιάτων καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, προσφέροντας σας ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

… για το ταξίδι

«Ένας προορισμός δεν είναι ποτέ ένα μέρος, αλλά ένας νέος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα», είχε πει ο συγγραφέας Henry Miller και ένα χρόνο μετά από την ολική απαγόρευση των ταξιδιών, ερχόμαστε να συμφωνήσουμε και να επικυρώσουμε τα λεγόμενά του, αναμένοντας με ανυπομονησία την ημερομηνία που θα πλέουμε για ακόμη μια φορά επάνω σε ένα πλοίο, καταμεσής του Αιγαίου πελάγους. Η Celestyal Cruises, σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε ξανά, να αφεθείτε σε στιγμές που θα μαγέψουν τις αισθήσεις σας και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες που θα διηγείστε για καιρό. Σας μεταφέρει σε εξαιρετικά μέρη… όπου μέσα από αυτά ανακαλύπτετε το δικό σας εσωτερικό κόσμο και ό,τι σας συγκινεί, δημιουργώντας τις μοναδικές δικές σας εμπειρίες. Εξερευνήστε τη Μεσόγειο με τις κρουαζιέρες, τριών, τεσσάρων ή επτά διανυκτερεύσεων και αναπνεύσετε, ονειρευτείτε και νιώστε ελεύθεροι εν πλω! Ζήστε την εμπειρία, ζήστε τη ζωή!

… για τη μαγεία της ανακάλυψης

Οι κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων, της Celestyal Cruises, σας κάνουν μια περιήγηση σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Μεσογείου, ταξιδεύοντας στην ιστορία. Στην Αρχαία Έφεσο μπορείτε να σταματήσετε τον χρόνο και να ζήσετε την μυσταγωγία μιας τόσο πλούσιας ιστορικά και αρχαιολογικά πόλης, με όλες σας τις αισθήσεις. Ανακαλύψτε μυστικά του παρελθόντος στον Ναό της Αρτέμιδος και στην Βιβλιοθήκη του Κέλσου. Ένα από τα highlights του ταξιδιού αποτελεί και η διανυκτέρευση στο νησί της Μυκόνου (10 π.μ. – 02.00 π.μ. της επομένης), όπου έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ένα βράδυ τη διάσημη νυχτερινή ζωή στο νησί των Ανέμων. Ειδυλλιακά τοπία, γραφικά σοκάκια, οι χαρακτηριστικοί ανεμόμυλοι του νησιού και οι αμμώδεις παραλίες, σας μεταφέρουν μια αύρα κυκλαδίτικη, που μυρίζει γιασεμί και θάλασσα. Είτε έχετε επισκεφθεί τη Μύκονο, είτε δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία, ήρθε η ώρα να απολαύσετε δροσιστικά κοκτέιλ στα πιο διάσημα μπαράκια του Αιγαίου, στο νησί με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή! Αλλά και με τη στάση στη Θεσσαλονίκη όλα αλλάζουν και η μέρα σας γεμίζει με ατελείωτες βόλτες, με την υψηλή γαστρονομία και τον κοσμοπολίτικο αέρα. Μια επίσκεψη στα Λαδάδικα θα σας επιβεβαιώσει πως αυτή η πόλη είναι γεμάτη καλές παρέες και φιλόξενους ανθρώπους, ενώ μπορείτε να κλείσετε την ημέρα σας με μια βόλτα στην παραλία του Θερμαϊκού, με θέα το Λευκό Πύργο.

…για τη μοναδική αίσθηση ασφάλειας

Τα ταξίδια εν καιρώ πανδημίας έχουν γίνει, αναμφίβολα, μια διαδικασία χρονοβόρα, απαιτητική και ίσως περισσότερο κουραστική, από ότι θα χρειαζόταν και σίγουρα από ότι θα θέλαμε. Ευτυχώς, η Celestyal Cruises είναι εδώ για να κάνει αυτή τη διαδικασία πιο εύκολη και ξένοιαστη. Τηρώντας αυστηρά τα νέα Πρωτόκολλα Ασφάλειας και Υγιεινής και τους κανονισμούς περί πρόληψης κατά της πανδημίας, η εταιρεία προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική ασφάλεια.  Τα πρωτόκολλα αυτά, τα οποία εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας, έχουν επικαιροποιηθεί από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, και τις αρμόδιες ευρωπαϊκές και ελληνικές υγειονομικές Αρχές, ενώ για την άμεση ενημέρωση των επιβατών έχουν αναρτηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, συμπεριλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού και εξοπλισμού του πλοίου, όπως για παράδειγμα μονάδες εντατικής φροντίδας, αναπνευστήρες και δυνατότητα εκτέλεσης μοριακών τεστ PCR εν πλω.

Μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς, να σχεδιάσετε χωρίς άγχος και να ταξιδέψετε με την Celestyal Cruises για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, σε διαφορετικούς προορισμούς, απολαμβάνοντας αμέτρητες εικόνες.

Μπορείτε να αισθανθείτε ξανά ελεύθεροι, ξένοιαστοι, γεμάτοι αισιοδοξία και έτοιμοι να αναπνεύσετε ξανά!

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*