connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τον Απρίλιο το «ΝAVIGATOR-The Shipping Decision Makers’ Online Week»

Η Navigator Shipping Consultants ανακοινώνει τη διοργάνωση του 20ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου, το οποίο θα λάβει χώρα διαδικτυακά 12 έως 16 Απριλίου 2021.

 Το “NAVIGATOR – The Shipping Decision Makers’ Forum” αποτελεί το μακροβιότερο Ελληνικό Ναυτιλιακό Συνέδριο που διοργανώνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία σε ετήσια βάση από το 2001 με επίτευγμα την καθιέρωση ανοιχτού διαλόγου, μεταξύ των εκατοντάδων ετησίως συμμετεχόντων- εκπροσώπων του πλέγματος της παγκόσμιας Ναυτιλίας και Οικονομίας, σε καίρια ζητήματα του κλάδου της Ναυτιλίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Δανάη Μπεζεντάκου, CEO Navigator Shipping Consultants

Το Νοέμβριο του 2019 το NAVIGATOR FORUM “προφητικά” καλούσε όλη τη ναυτιλιακή κοινότητα να γίνει μέρος της αλλαγής καθώς ο τίτλος του Συνεδρίου ήταν #BePartOfTheChange.

Ένα χρόνο μετά, αντιλαμβανόμενοι τις αλλαγές που επήλθαν λόγω της πανδημίας, της εφαρμογής των νέων κανονισμών και άλλων παραγόντων ο τίτλος του NAVIGATOR FORUM είναι #LeadTheChange, καλώντας όλους να ηγηθούν των αλλαγών, που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Την εβδομάδα Δευτέρα 12 έως Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 θα διεξάγεται καθημερινά κλειστή συζήτηση με τη συμμετοχή 30 στελεχών-εκπροσώπων τόσο από πλοιοκτήτριες εταιρείες όσο και από εταιρείες διαχείρισης πλοίων, καθώς και των μελών του  NAVIGATOR FORUM ADVISORY BOARD, που εκπροσωπεί το σύνολο του φάσματος του Ναυτιλιακού Πλέγματος.

Οι θεματικές εντότητες που θα αναλυθούν είναι οι ακόλουθες:

  • Supply Chain
  • Human Element
  • Sustainable Greek Shipping: Commercial and Financial Aspects
  • Smart Shipping
  • Decarbonization
19o NAVIGATOR - The Shipping Decision Maker's Forum

19o NAVIGATOR – The Shipping Decision Maker’s Forum

Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τις συζητήσεις και αναλύσεις της εβδομάδας του συνεδρίου, θα παρουσιαστούν την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 στο ” 20 NAVIGATOR – The Shipping Decision Makers’ Forum” σε ανοιχτή συζήτηση.

Ο Πρόεδρος της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS, Capt. Δημήτρης Μπεζαντάκος και η CEO,  Δανάη Μπεζαντάκου,  αναμένουν να σας καλωσορίσουν στο  “NAVIGATOR  – The Shipping Decision Makers Online Week.”

Το Greek Travel Pages είναι χορηγός επικοινωνίας του 20ου NAVIGATOR – The Shipping Decision Makers’ Forum.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*