connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Greek Panorama Virtual: Σήμερα η δεύτερη υβριδική εκδήλωση

Σήμερα πραγματοποιείται η δεύτερη υβριδική εκδήλωση της έκθεσης Greek Panorama Virtual, υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ και όλων των τουριστικών φορέων της Ελλάδος, με θέμα την διασύνδεση της χώρας με την Ολλανδία και τη Ιταλία.

Η πρωινή συνεδρία είναι αφιερωμένη στον ποδηλατικό τουρισμό και στο σήμα πιστοποίησης ξενοδοχείων και περιοχών Bike Friendly.

Συγκεκριμένα, η πολύ επιτυχημένη έκθεση Greek Panorama, που για σειρά ετών πρόβαλε την Ελλάδα στο εξωτερικό με διοργανώτρια εταιρία την North Events, έγινε υβριδική και κάθε μήνα διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στούντιο της εταιρίας Podimatas SA υβριδικές εκδηλώσεις όπου παρουσιάζονται διάφορες θεματικές μορφές τουρισμού, γίνονται διασυνδέσεις με τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, και με τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους από επιλεγμένες χώρες που είναι και οι κύριες πηγές εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα.

Στην πρώτη μάλιστα υβριδική εκδήλωση που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου 2021 στο στούντιο παραβρέθηκε ο ΓΓ του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης και απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ έγινε ζωντανή διασύνδεση με την Πολωνία και την Μεγ. Βρετανία και παρουσιάστηκε η Περιφέρεια Αττικής ως τιμώμενη περιοχή και το Λουτράκι ως τιμώμενος Δήμος σε τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους από αυτές τις χώρες με συντονιστή τον κ. Damon Embling, δημοσιογράφο του Euronews που είναι και ο κύριος χορηγός επικοινωνίας για την Ευρώπη.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που παρόλες τις αντιξοότητες στην γενική οικονομία και ειδικότερα στον κλάδο του τουρισμού, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε σε επικοινωνία την Ελλάδα με τις κυριότερες αγορές της. Θα συνεχίσουμε προβάλλοντας και άλλους προορισμούς και δημιουργώντας περισσότερα περίπτερα που θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών μας από όλο τον κόσμο,” δήλωσε ο γενικός διευθυντής της North Events κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, και πρόεδρος Ελλάδας και Κύπρου της ASTA, American Society of Travel Agents.

“Θεωρούμε ότι οι υβριδικές εκθέσεις θα συνεχίσουν να υφίσταται στο μέλλον και θα γνωρίσουν άνθιση γιατί θα εξοικονομούν μεγάλα κόστη στην επικοινωνία των τουριστικών στελεχών, ενώ η Greek Parorama Virtual που θα υφίσταται όλο το χρόνο δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας άμεσα και συνεχώς μεταξύ των εκθετών και των επισκεπτών της,” δήλωσε η κ. Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications Ltd που συνδιοργανώνει την έκθεση.

Η έκθεση θα συνεχίσει τις υβριδικές της εκδηλώσεις κάθε μήνα μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ενώ τα ηλεκτρονικά της περίπτερα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών της όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο, γεγονός που αποτελεί και μια από τις βασικές της καινοτομίες.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*