connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Premium Tourism Awards: Νέα βραβεία τουρισμού από την ΕΤΓΜΘ

Η Ένωση Tουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με την εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand, θεσμοθετεί από φέτος τα Premium Tourism Awards.

Τα βραβεία αυτά θα αναγνωρίζουν τους καλύτερους του ελληνικού τουρισμού (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, tours κλπ) αλλά θα έχουν και κάποιες επιλεγμένες κατηγορίες για τις τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει με τη δραστηριότητα τους σε άλλες χώρες.

Σκοπός των Premium Tourism Awards είναι η επιβράβευση των καλύτερων του τουρισμού, από αυτούς που τους γνωρίζουν και μπορούν να τους αξιολογήσουν καλύτερα από όλους, δηλαδή τους ίδιους τους τουριστικούς πράκτορες.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες κατηγορίες για όλων των τύπων τα ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, προορισμούς, εστιατόρια, οινοποιεία κλπ. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη – τουριστικά γραφεία της Ε.Τ.Γ.Μ.Θ.

Η θεσμοθέτηση των βραβείων σε ετήσια βάση, έχει σαν στόχο την αναγνώριση των αρίστων στον ελληνικό τουρισμό και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιη ότι θα δημιουργήσει ένα ισχυρό κίνητρο για τους επαγγελματίες του τουρισμού να βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία θα βρείτε στο link, www.respondondemand.com/premium-tourism-awards-by-the-macedonia-thrace-travel-agencies-association/

Για υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής στο link,
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLVedOgAGTtP
CBLZiVWqUMUfDcK2BU5Sfqv5H4NaIZcW0y2w/viewform?gxids=7628

H απονομή των Premium Tourism Awards από την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, θα γίνει online στις 28 Μαΐου 2021.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως τις 10 Μαΐου 2021.

Η διοργάνωση της διαδικασίας αλλά και της τελετής απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί από την εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand Ltd.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*