connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

TicketSeller: Μία πρωτοποριακή υπηρεσία για όσους αναζητούν νέα καριέρα

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία για τους λάτρεις του ταξιδιού
και όσους αναζητούν μία νέα καριέρα

Ο Κομφούκιος έλεγε «Διάλεξε μια δουλειά που αγαπάς και δεν θα χρειαστεί να εργασθείς ούτε μία ημέρα στη ζωή σου». Η TicketSeller εγκαινιάζει μια ξεχωριστή καινοτόμα υπηρεσία για όσους αγαπούν να ταξιδεύουν και να οργανώνουν ταξίδια.

Το έμπειρο και καταξιωμένο online ταξιδιωτικό πρακτορείο δίνει την ευκαιρία σε όλους όσους αναζητούν μια νέα καριέρα στο χώρο του τουρισμού να εξελιχθούν ως ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί από το χώρο του, στον χρόνο που εκείνος ορίζει και διαθέτει, να κλείνει ταξίδια για πελάτες και όσο περισσότερες κρατήσεις κάνει, να βλέπει το εισόδημά του να αυξάνεται. Φυσικά ζητούμενο δεν είναι μόνο το πλήθος των κρατήσεων, αλλά και η ικανοποίηση από τους καταναλωτές που αναζητούν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία χωρίς να ξεφεύγουν από το budget που έχουν ορίσει.

Πελάτες μπορεί να είναι η οικογένεια και οι φίλοι του ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα και σιγά σιγά να ανοίγει ο κύκλος για περισσότερους ενδιαφερόμενους. Πολλές φορές, αυτό συμβαίνει συχνά, χωρίς δηλαδή να είναι κάποιος πράκτορας, να αναλαμβάνει να κλείσει ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για την παρέα του. Ακόμα και εισιτήρια για μουσεία και θεάματα μπορεί να ζητήσει κάποιος. Όσο πιο ευχαριστημένοι μείνουν με την κράτηση και τις επιλογές που θα τους προταθούν, τόσο πιο πιθανό είναι να τον συστήσουν και στους δικούς τους γνωστούς και φίλους, κ.ο.κ.

Υπάρχει και η επιλογή του ίντερνετ και των social media, όπου μέσα από διάφορα διαφημιστικά εργαλεία μπορεί ο ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας να χτίσει έναν αποδοτικό μηχανισμό εύρεσης πελατών. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός σταθερού πελατολογίου, άνθρωποι δηλαδή με τους οποίους θα υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σχέση θα πάει σε πιο φιλικό και ανθρώπινο επίπεδο. Εξάλλου, το υψηλό εισόδημα χτίζεται με μακροχρόνιους πελάτες, που οργανώνουν κάθε ταξίδι τους με τη συμβολή ενός σταθερού πράκτορα.

Ποιους αφορά

Η νέα καινοτόμα υπηρεσία της TicketSeller αφορά όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ταξίδι, εμπειρικά, δημοσιογραφικά, επαγγελματικά και όσους έχουν σπουδάσει σε σχολές σχετικές με τον τουρισμό ή το marketing. Όσοι διαθέτουν travel accounts στα social media, οι influencers, όσοι έχουν κανάλι στο youtube για ταξίδια, και πολλούς άλλους.

Επίσης είναι ιδανική πρόταση για όλους εκείνους που ενώ δεν έχουν κάποιο αντίστοιχο πτυχίο, έχουν σαν χόμπι το ταξίδι και έχουν μάθει με τον καιρό μυστικά και συμβουλές για να κάνουν κάθε εξόρμηση μια ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία.

Η γνώση για τα ταξίδια αντικατοπτρίζεται στο πόσο καλά γνωρίζει κάποιος μια πόλη ή μια χώρα, κρυμμένες γωνιές και αξέχαστες εμπειρίες που δεν βρίσκονται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς. Μυστικά για να κλείσει κάποιος καλές τιμές διαμονής σε μια ακριβή περιοχή, ποια είναι η κατάλληλη περίοδος για κάθε χώρα, τι να προσέχει κανείς πριν πάει σε μια περιοχή, ταξιδιωτικά έγγραφα, και κάθε λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Η καριέρα ως ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα έχει πολλά πλεονεκτήματα κυρίως ως προς την ελευθερία του ωραρίου και του χώρου. Η ευέλικτη εργασία μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν υπάρχει η φθορά του οχτάωρου και η πίεση από τον εργοδότη. Επιπλέον, ο κάθε ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας έχει τον απαραίτητο χρόνο για να κάνει προσωποποιημένες προσφορές σε κάθε πελάτη, δείχνοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό στις ταξιδιωτικές ανάγκες του.

Οικογένειες με μικρά παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι, φοιτητές, ζευγάρια που αναζητούν τον πιο ρομαντικό προορισμό για ταξίδι του μέλιτος, είναι κάποιες από τις ομάδες που χρειάζονται ειδικές συνθήκες και ξεχωριστή φροντίδα. Εκεί, ο ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας κάνει τη διαφορά και κερδίζει στις λεπτομέρειες.

Ένας άλλος παράγοντας που διαχειρίζεται ο ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας είναι τα ταξιδιωτικά πακέτα που συνήθως πρέπει να είναι με ελκυστικές παροχές σε χαμηλή τιμή. Η ευελιξία είναι από τα βασικά στοιχεία μαεστρίας ενός επιτυχημένου ταξιδιωτικού πράκτορα. Πρέπει να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις εύκολα και γρήγορα, έχοντας πάντα υπ’όψιν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών.

Μέσω της TicketSeller παρέχεται η δυνατότητα για συνεργασία με ένα έμπιστο ταξιδιωτικό πρακτορείο και πρόσβαση σε απεριόριστες πληροφορίες και προμηθευτές για ξενοδοχεία, δραστηριότητες και μεταφορές. Οι κρατήσεις γίνονται με σύγχρονα εργαλεία που ανά πάσα ώρα και στιγμή παρέχουν πληροφορίες για τις κρατήσεις, τους προμηθευτές και φυσικά τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Οι στόχοι επιλέγονται από τον κάθε πράκτορα, ανάλογα με το πόσα χρήματα θέλει να βγάλει και πόση όρεξη για δουλειά έχει.

Κάθε ανεξάρτητος ταξιδωτικός πράκτορας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 πακέτα συνεργασίας, ανάλογα με την εργασία και το κεφάλαιο που θέλει να επενδύσει, αλλά και τη βοήθεια και τις παροχές που χρειάζεται για να ξεκινήσει το νέο του επαγγελματικό βήμα. Όσο περισσότερα εργαλεία έχει κανείς, τόσα περισσότερα μπορεί να καταφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα independent travel agent πατήστε εδώ.

Λίγα λόγια για την TicketSeller

Η TicketSeller είναι μια start-up, όπου μέσα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας για τον τουρισμό βραβεύτηκε ως το καλύτερο αναδυόμενο online ταξιδιωτικό πρακτορείο για την Ελλάδα από το International Acquisition Business Execellence του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα με σκοπό να μπορεί να οργανώσει κάθε επισκέπτης και χρήστης ένα ταξίδι όπως το έχει ονειρευτεί.

Είναι μέλος του HATTA – Ελληνικού Συλλόγου Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτορείων και πιστοποιημένο από τον ΕΟΤ και τον IATA με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και με τους μεγαλύτερους προμηθευτές ξενοδοχείων και δραστηριοτήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι αξίες που πρεσβεύει είναι: εξαιρετικές υπηρεσίες προς όφελος του καταναλωτή, σεβασμός στις ανάγκες του, αποτελεσματικότητα, ακεραιότητα, έμφαση στη καινοτομία, συνεχής βελτίωση και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας για το καλύτερο πάντα αποτέλεσμα.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*