connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Οι πίνακες υποψήφιων για εισαγωγή στα τμήματα μετεκπαίδευσης του Υπ. Τουρισμού

Το Υπουργείο Τουρισμού έδωσε στη δημοσιότητα τους πίνακες με τα μόρια που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι μετεκπαιδευόμενοι, μετά την υποβολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, για την εισαγωγή τους στα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του Ν. 1077/1980, για την εκπαιδευτική περίοδο 2020–2021.

Οι αλφαβητικές καταστάσεις με τον αριθμό των μορίων των υποψηφίων και οι καταστάσεις των απορριφθέντων υποψηφίων αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες mintour.edu.gr και mintour.gov.gr, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων των εκπαιδευτικών μονάδων υπό την εποπτεία των οποίων υλοποιούνται τα Τμήματα Μετεκπαίδευσης, με μέριμνα των Διευθυντών αυτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων είναι από Τετάρτη, 17.02.2021 έως και Παρασκευή, 19.02.2021.

Οι ενστάσεις πραγματοποιούνται είτε αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του Υπουργείου Τουρισμού, Λ. Αμαλίας 12, T.K. 105 57 Αθήνα, με αποδέκτη το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο mailbox@mintour.gr.

Η εξέταση των ενστάσεων θα γίνει από την τριμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθ. 635/18.01.2021 (ΑΔΑ: ΨΡ2Θ465ΧΘΟ-ΔΔΧ) Απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Δ/νσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών “Επιτροπή εξέτασης ενστάσεων επί των μορίων που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού, για την εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Προγράμματα / δράσεις κατάρτισης-μετεκπαίδευσης εργαζομένων και πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τουριστικό τομέα με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών” με κωδ. 2017ΣΕ01100000”, όπως ισχύει.

Ο πίνακας με τα μόρια ανά πόλη είναι διαθέσιμος εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*