connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Διαδικτυακή συζήτηση του ΕΑΠ: Το Σήμερα, το Αύριο και το Μετά του Ελληνικού Τουρισμού

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΠΣ ΔΤΕ) διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα για το σήμερα, το αύριο και το μετά του Ελληνικού Τουρισμού.

Η ψηφιακή ημερίδα, με τίτλο «Παρεμβαίνουμε στο διάλογο για τον Τουρισμό της επόμενης ημέρας», θα διεξαχθεί στο Youtube κανάλι του ΕΑΠ την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 από 17.30 έως 20.30.

«Συναισθανόμενοι την αγωνία και τους προβληματισμούς των επαγγελματιών του Τουρισμού και των τοπικών φορέων και κοινωνιών, οι διδάσκοντες του ΜΠΣ ΔΤΕ τού ΕΑΠ, παρεμβαίνουμε με θέσεις και προτάσεις για τον Τουριστικό Τομέα και τους Τουριστικούς Προορισμούς στην μετά COVID εποχή», σημειώνει το ΜΠΣ ΔΤΕ σε ανακοίνωση του.

Στόχος του ΜΠΣ ΔΤΕ τού ΕΑΠ είναι:

• να μοιραστεί τη σημαντική επιστημονική παράδοση του Προγράμματος με τον μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών και αποφοίτων στην χώρα,
• να προβάλλει προτάσεις πολιτικής και βέλτιστες πρακτικές,
• να αναδείξει την ιδιαίτερη σημασία και συνεισφορά των Πανεπιστημιακών Τουριστικών Σπουδών στην αναβάθμιση τού Τουριστικού Προϊόντος της χώρας και
• να στηρίξει την αειφόρο ανάπτυξη και ανθεκτικότητα της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*