connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Εκδόθηκε η προκήρυξη για τα τμήματα μετεκπαίδευσης για εργαζόμενους και ανέργους στον τουρισμό

Το υπουργείο Τουρισμού προχώρησε σήμερα στην έκδοση και δημοσιοποίηση της προκήρυξης για τα τμήματα μετεκπαίδευσης για εργαζομένους και ανέργους στον τομέα του τουρισμού.

Θα λειτουργήσουν 33 τμήματα για τα προγράμματα μετεκπαίδευσης για την εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Ρόδος, Κέρκυρα, Άγιος Νικόλαος, Ηράκλειο, Άργος, Λουτράκι, Πύργος και Καλαμάτα, σύμφωνα με τον πίνακα:

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα, υπάρχει φέτος μια σημαντική καινοτομία στα τμήματα μετεκπαίδευσης: η αύξηση της συμμετοχής των ανέργων, καθώς διπλασιάστηκε η σχετική ποσόστωση από το 20% στο 40%, ενώ αυξήθηκε και το όριο υπολογισμού του χρόνου ανεργίας για τη συμμετοχή στα προγράμματα, από τους 12 μήνες στους 18 μήνες.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στις πλατφόρμες των αρμόδιων εκπαιδευτικών δομών του Υπουργείου και θα διαρκέσει από τις 7.1.2021 έως τις 15.1.2021.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*