connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Δήμος Αθηναίων: Στείλε την ευχή σου για το 2021!

Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να δημιουργήσουν το δικό τους βίντεο
για την υποδοχή της νέας χρονιάς.

O Δήμος Αθηναίων, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα γιορτάσει με έναν διαφορετικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου και προσκαλεί όλους και όλες να συμμετάσχουν στην υποδοχή του 2021 με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η γιορτή για την υποδοχή του 2021 που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 31 Δεκεμβρίου. Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να δημιουργήσουν το δικό τους βίντεο μετρώντας αντίστροφα από το 10 μέχρι το 1 και στέλνοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

“Όλες οι ευχές θα συνθέσουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, την ίδια την πόλη, την Αθήνα, που ενώνεται με κάθε τρόπο, δίνοντας το στίγμα της ζεστασιάς, της ελπίδας, του ‘μαζί’,” αναφέρει η ανακοίνωση.

Φωτο: Studio Kominis

Οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν τα βίντεο (μάξιμουμ διάρκεια 30’’) μέσω wetransfer ή μέσω e-mail στο athens2021countdown@gmail.com μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00.

“Την τελευταία νύχτα του χρόνου, ενώνουμε τις φωνές μας και αποχαιρετούμε όλες και όλοι μαζί το γεμάτο προκλήσεις 2020. Μετράμε αντίστροφα και υποδεχόμαστε το 2021 με τις πιο αισιόδοξες ευχές για μια χρονιά γεμάτη φως,” αναφέρει η ανακοίνωση.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*