connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Radisson Blu Park Hotel: Διπλή βράβευση στα Greek Hospitality Awards 2020

Radisson Blu Park Hotel Athens

Αίθουσα Atlantis, Radisson Blu Park Hotel Athens

Το Radisson Blu Park Hotel, ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας, βρίσκεται σε προνομιακή θέση απέναντι από το Πεδίον του Άρεως, δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και πολύ κοντά στο σταθμό Βικτώρια.

Η ανακαίνιση δωματίων (2019-2020) έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων, που έγινε τα προηγούμενα χρόνια με τη σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείου ARCHSET, των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη.

Junior Suite, Radisson Blu Park Hotel Athens

Στα φετινά βραβεία Greek Hospitality Awards 2020 το Radisson Blu Park Hotel κατάφερε να ξεχωρίσει και πάλι και να κερδίσει ανάμεσα σε πολύ άξιους «αντιπάλους» τα βραβεία Silver για Best Greek Business City Hotel και Silver για Best Greek MICE City Hotel.

To Radisson Blu Park Hotel ακολουθώντας τις νέες οδηγίες για την διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων που έχουν ως κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια των συνεργατών και του προσωπικού του, διαθέτει κορυφαίες πιστοποιήσεις εφαρμογής των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων:

Health First (Υπουργείο Τουρισμού)
B&W Certification (Swiss Approval)
Radisson Hotels Safety Protocol (SGS)

Με 11 συνεδριακές αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 1000 τ.μ., αποτελεί κορυφαία επιλογή για corporate meetings & events. Οι υψηλής ποιότητας συνεδριακές εγκαταστάσεις του Radisson Blu Park Hotel σε ύφος urban nature και η προνομιούχα τοποθεσία του στο κέντρο της πόλης, με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 300 αυτοκινήτων, καθιστούν το ξενοδοχείο ιδανικό τόπο διοργάνωσης σεμιναρίων, συνεδρίων και εκδηλώσεων.

H Silver Forest (380 m2) με το σκηνικό ασημένιου δάσους με τη δυνατότητα εναλλαγής φωτισμού και χρωμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης, η πρωτοποριακή αίθουσα Αtlantis (220 m²), που δανείζεται το όνομά της από τα φουτουριστικά φωτιστικά που παραπέμπουν σε ουράνια σώματα και με την επένδυση βιβλιοθήκης, καθώς και η Green Garden (360 m²) με θέα το πράσινο του πάρκου του Πεδίου Άρεως, έχουν δυνατότητα μετατροπής σε πολλές μικρότερες αίθουσες με ηχομονωτικούς κινούμενους τοίχους και διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Αίθουσα Green Garden, Radisson Blu Park Hotel Athens

Καινοτομία, σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός, δωρεάν Wi-Fi και urban nature σχεδιασμός είναι τα στοιχεία που οδηγούν στην επιτυχημένη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Οι συνεδριακοί χώροι του Radisson Blu Park Hotel έχουν βραβευθεί επανειλημμένα για το σχεδιασμό τους και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Κορυφαία διάκριση αποτελεί αυτή του CVENT, όπου κατέλαβε την 6η θέση ως ένα από καλύτερα συνεδριακά ξενοδοχεία της Ευρώπης (με συνολική δυναμικότητα έως 1.000τμ) για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει σε εθνικά και διεθνή εταιρικά συνέδρια.

St’ Astra Roof Top Café Bar Restaurant

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, λειτουργεί όλη μέρα το βραβευμένο St’ Astra Roof Top Café Bar Restaurant. Ειδικά το βράδυ, το St’ Astra Restaurant προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με θέα την Ακρόπολη και τη φωτισμένη πόλη.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η πισίνα στον 9ο όροφο προσφέρει εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*