connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Διαδικτυακά θα διεξαχθεί το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, έπειτα από συνεχείς αναβολές και αμφιταλαντεύσεις ανάμεσα στη ζωντανή και τη διαδικτυακή διεξαγωγή του, παρακολουθώντας την πορεία του κορωνοϊού, αποφάσισε πως το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί διαδικτυακά μεταξύ 10 και 17 Οκτωβρίου 2020.

Κάθε μέρα στις 20:00 και για δύο περίπου ώρες θα προβάλλονται ταινίες από το Ελληνικό, το Διεθνές και το Μαθητικό διαγωνιστικό.

Οι προβολές θα μεταδίδονται από το site του φεστιβάλ www.iffl.gr με τήρηση όλων των εξασφαλίσεων για τα πνευματικά δικαιώματα των συμμετεχόντων σκηνοθετών. Οι ταινίες θα παραμείνουν ανοιχτές για 10 ημέρες.

Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, θα προβληθεί το διαγωνιστικό, ενώ το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, θα ανακοινωθούν τα βραβεία και θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, οι συμμετέχοντες σκηνοθέτες αλλά και οι διοργανωτές.

Αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα δημοσιευθεί προσεχώς.

Το προγραμματισμένο αφιέρωμα στο Γερμανικό Κινηματογράφο θα μεταφερθεί για το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ελπίζοντας να ξεπεραστεί γρήγορα η παγκόσμια πανδημία.

Ο προγραμματισμός για το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, περιλαμβάνει συμμετοχή του στον εορτασμό για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης με κεντρικό του αφιέρωμα τους αγώνες των λαών για την ανεξαρτησία, στο οποίο θα προβληθούν ταινίες με σχετικό θέμα και θα διοργανωθούν συζητήσεις με σκηνοθέτες αλλά και ιστορικούς, τόσο για την επανάσταση στον Κινηματογράφο όσο και για την ιστορική πλευρά της επανάστασης στη Θεσσαλία.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*