connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Βογιατζόγλου Systems: Νέα προϊοντική σειρά για επαγγελματική απολύμανση

Νέα προϊοντική σειρά προστίθεται στο ήδη εκτενές portfolio της Βογιατζόγλου Systems συμβαδίζοντας με τις ανάγκες των καιρών.

Η εταιρία, με πολυετή παρουσία στο χώρο εξοπλισμού καταστημάτων και εμπορία τεχνικών προϊόντων, πρωτοστατεί πλέον και στα συστήματα απολύμανσης αντιπροσωπεύοντας τα φορητά συστήματα ψεκασμού VICTORY. Η τεχνολογική καινοτομία της VICTORY επιτρέπει την γρήγορη και οικονομική απολύμανση μεγάλων χώρων μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος στο ελάχιστο.

Σημαντικοί οργανισμοί όπως το NBA, το NFL, η American Airlines, η Delta Airlines, η Marriot International, σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώροι μαζικής εστίασης και παραγωγής στην Αμερική και στην Ευρώπη, εμπιστεύονται την πατεvταρισμένη τεχνολογία της VICTORY για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση.

Οι ψεκαστήρες απολύμανσης χρησιμοποιούν την αρχή της ηλεκτροστατικής επαγωγής για τον ομοιόμορφο ψεκασμό απολυμαντικού στις επιφάνειες, ώστε το απολυμαντικό να «μαγνητίζεται» ακόμη και σε επιφάνειες που είναι κρυφές. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιφάνειες απολυμαίνοντας 70% ταχύτερα  ενώ με την μικροδιασπορά του ψεκαστήρα απαιτείται 65% λιγότερη ποσότητα απολυμαντικού.

Εξίσου σημαντική είναι η απουσία καλωδίων που προσφέρει ιδιαίτερη ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου κατά την εφαρμογή.

Η Βογιατζόγλου Systems διαθέτει όλη την γκάμα της Victory Innovations η οποία αποτελείται από ψεκαστήρα χειρός ή πλάτης και όλα τα σχετικά αξεσουάρ (μπαταρίες, ακροφύσια κτλ).

Ο ψεκαστήρας χειρός καλύπτει έως και 260τ.μ. με ένα μόλις γέμισμα ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο πλάτης δύναται να καλύψει πάνω από 2.000τ.μ. με ένα γέμισμα αφήνοντας τον χώρο τέλεια απολυμασμένο.

Η νέα προϊοντική συλλογή συμπληρώνεται με σειρά πιστοποιημένων απολυμαντικών για πλήρη κάλυψη των αναγκών υγιεινής κάθε είδους χώρου.

Περισσοτερες πληροφοριες

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*