connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τα Greek Hospitality Awards 2020 ως LiveOn Hybrid Event στις 25 Σεπτεμβρίου

Με τη μορφή LiveOn hybrid event θα διεξαχθούν τα Greek Hospitality Awards 2020, στις 25 Σεπτεμβρίου, μια «ανάσα» πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Για έκτη χρονιά, ο θεσμός έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης και το κοινό.

“Αφήνοντας πίσω μας το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, είμαστε σήμερα μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα για όλη την αγορά: ο τουρισμός, ο πιο δυναμικός κλάδος της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε νέα αφετηρία. Μια αφετηρία αναδιοργάνωσης και νέων στόχων, με διαφορετικά δεδομένα και προκλήσεις, αλλά με ένα σημαντικό εφόδιο: τα επιτυχημένα για τον ελληνικό τουρισμό τελευταία χρόνια και την κεφαλαιοποίηση των επιτυχιών αυτών!” αναφέρει σε ανακοίνωσή της προς τους συμμετέχοντες, χορηγούς και συνεργάτες η διοργανώτρια εταιρία Ethos Events.

“Βασικό εργαλείο για την μετάβαση στη νέα αυτή εποχή είναι τα Greek Hospitality Awards, ένας επιτυχημένος θεσμός που όλοι εσείς έχετε αγκαλιάσει και αναδείξει σε κορυφαίο event του κλάδου.”

Photo Source: @Divani Apollon Palace & Thalasso

Photo Source: @Divani Apollon Palace & Thalasso

Τα Greek Hospitality Awards 2020 θα είναι μια εκδήλωση που θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, συνδυάζοντας σε μια μοναδική βραδιά τόσο τη φυσική παρουσία όσο και την τεχνολογία.

Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso θα φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για την υγεία των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, η τελετή απονομής θα μεταδίδεται online μέσα από την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, LiveOn, στο gha.liveon.tech.

Το Greek Travel Pages είναι χορηγός επικοινωνίας των Greek Hospitality Awards 2020.

#gha20

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*