connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Στη κυκλοφορία ξανά η γέφυρα Βασιλικού – Εκτάκτως δωρεάν δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ερέτρια – Ωρωπός

Την Τρίτη και ώρα 6.30 π.μ. θα δοθεί σε κυκλοφορία η γέφυρα Βασιλικού, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες επανεπίχωσης για την προστασία της.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις αυτοψίες που διενήργησε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας, ο φορέας της γέφυρας κρίθηκε στατικά επαρκής. Διευκρινίζεται ότι σε μήκος περίπου 50 μέτρων θα είναι ανοιχτό μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και η διέλευση θα γίνεται εκ περιτροπής. Το ταχύτερο δυνατό θα δοθεί σε κυκλοφορία και το δεύτερο ρεύμα.

Παράλληλα, για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ναυλώνει εκτάκτως για την Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, πλοίο τύπου ferry boat, που θα εκτελεί δωρεάν δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ερέτρια – Ωρωπός.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 8:40 π.μ. και θα εκτελούνται ανά μία ώρα έως τις 3:40 μ.μ. Το ναυλωμένο πλοίο είναι το «Πρωτοπόρος Χ» της εταιρείας «Ευβοϊκός Χ Ν.Ε.». Διευκρινίζεται ότι, ο δωρεάν ναύλος αφορά μόνο τα δρομολόγια του συγκεκριμένου πλοίου. Πληροφορίες θα παρέχονται από την εταιρεία στο τηλέφωνο: 2229061322.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*