connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Skylines στο πλευρό των ξενοδόχων για τις πιστοποιήσεις Covid-19

Σε μία από τις πιο δύσκολες ιστορικά σεζόν για τον τουρισμό, η εταιρεία Skylines στέκεται στο πλευρό του Έλληνα ξενοδόχου και επαγγελματία του τουρισμού, προσφέροντας ένα πλήρες συμβουλευτικό πακέτο, τόσο για την απόκτηση του υποχρεωτικού σήματος Health First, όσο και για την πιστοποίηση Covid Shield του μεγαλύτερου διεθνούς φορέα πιστοποίησης ΤÜV Austria.

Συγκεκριμένα, η Skylines οργανώνει και καθοδηγεί βήμα – βήμα κάθε ξενοδοχειακή μονάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, που επιθυμεί να αποκτήσει το υποχρεωτικό από το Υπουργείο Τουρισμού σήμα πιστοποίησης Health First.

Η εταιρεία:
• Ετοιμάζει και παραδίδει πλήρες σχέδιο δράσης με αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία κάθε τμήματος του καταλύματος,
• Εξασφαλίζει την πλήρη συμμόρφωση με κάθε ένα από τα 100+ υγειονομικά πρωτόκολλα του κράτους,
• Παραδίδει σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα έντυπα για εκπαίδευση προσωπικού αλλά και ενημέρωση πελατών.

Για τις ξενοδοχειακές μονάδες που επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά, η Skylines εξασφαλίζει επίσης την ετήσια πιστοποίηση Covid Shield της ΤÜV Austria, αναγνωρισμένη και περιζήτητη διεθνώς.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Skylines Απόστολος Καραφίλης δήλωσε σχετικά με την υπηρεσία: “Η ανταπόκριση που βρίσκει η νέα υπηρεσία μας από την αγορά είναι σημαντική και αυτό μας κάνει όλους αισιόδοξους, καθώς βλέπουμε ότι ο κλάδος δεν είναι ‘νεκρός’ όπως θα τον ήθελαν οι Κασσάνδρες.

Η ειδοποιός διαφορά της Skylines όσον αφορά τις πιστοποιήσεις είναι η ταχύτητα. Κυριολεκτικά, κάθε μέρα που περνάει μετράει. Στην εταιρεία μας έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να διεκπεραιώσουμε σε χρόνο – ρεκόρ όλες τις διαδικασίες για κάθε ενδιαφερόμενο και να παραδώσουμε ένα πλήρες εγχειρίδιο για την άμεση εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την εξασφάλιση των αντίστοιχων πιστοποιητικών.

Και δεν σταματάμε εδώ. Είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του τουρισμού για να τους υποστηρίζουμε σε ότι χρειαστούν σχετικά με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του σήματος πιστοποίησης.”

Σε όποια επιχείρηση επιθυμεί να πιστοποιηθεί με το Covid Shield από τη TUV Austria η Skylines παρέχει τη δυνατότητα προνομιακής τιμολόγησης.

Επίσης σε κάθε πελάτη που θα προχωρήσει στην απόκτηση πιστοποίησης, από οποιονδήποτε φορέα, παρέχει δωρεάν προβολή στον οδηγό Greece Safe Travelers που αποστέλλεται σε 2.500 ταξιδιωτικούς πράκτορες 10 μεγάλων αγορών που οργανώνουν ταξίδια στην Ελλάδα. Ο οδηγός επικαιροποιείται κάθε 15 ημέρες.

Η Skylines, με έτος ίδρυσης το 1998, μέλος των ΗΑΤΤΑ, IATA, ASTA, PETAGA και πιστοποιημένη με σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2008, προσφέρει πέραν των συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη πιστοποίηση και τη διεθνή προβολή τουριστικών επιχειρήσεων, ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών τουρισμού που περιλαμβάνει:
• Υπηρεσίες εισερχομένου τουρισμού για την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου,
• Ταξίδια αναψυχής και ειδικού ενδιαφέροντος,
• Υπηρεσίες εκπαίδευσης,
• Επαγγελματικά ταξίδια και MICE.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*