connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Online Check-in από την Marinet – Μια έτοιμη λύση για τα ξενοδοχεία

Καθώς οι δύσκολοι καιροί απαιτούν σωστή υποστήριξη και λύσεις, η Marinet, μια εταιρεία στο χώρο του τουρισμού που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την προβολή, το marketing και τις πωλήσεις ξενοδοχείων, παρουσιάζει την λύση του Web Check-in η οποία απλοποιεί τη διαδικασία του check-in και του registration και δίνει λύση σε όλα τα καταλύματα ανεξαρτήτως του συστήματος pms που διαθέτουν.

Online Check-in

Το Web Check-in απλοποιεί τη διαδικασία του check-in και του registration και δίνει λύση σε όλα τα καταλύματα ανεξαρτήτως του συστήματος pms που διαθέτουν.

  • Εξοικονόμηση χρόνου
    Προσφέρει στους πελάτες περισσότερο χρόνο δίνοντας την ευκαιρία να αποφύγουν τις ουρές στην υποδοχή. Τα καταλύματα λαμβάνουν εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με τις προσδοκίες, τις προτιμήσεις ή τα ειδικά αιτήματά τους.
  • Καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών
    Οι επισκέπτες μπορούν να συμπληρώσουν και να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της κράτησής τους, να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής και να ενημερώσουν τις αλλαγές, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  • Ψηφιακή υπογραφή
    Για επιπλέον ασφάλεια ο επισκέπτης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες υπογράφοντας ψηφιακά το online check-in. Αυτή η διαδικασία δεν απαιτεί φυσική επαφή ή εγγύτητα.
  • Προστασία δεδομένων
    Τα καταλύματα λαμβάνουν την εξουσιοδότηση των επισκεπτών για τη χρήση προσωπικών δεδομένων και ενημερώνουν τη βάση δεδομένων του ξενοδοχείου για καμπάνιες μάρκετινγκ ή προσφορές, σε πλήρη συμμόρφωση με το GDPR.

Για τους ξενοδόχους που έχουν WebHotelier και PrimalRES

Μόλις ο επισκέπτης συμπληρώσει τον κωδικό κράτησης από την WebHotelier ή οποιοδήποτε συνδεδεμένο με τον channel manager κανάλι (Booking, Expedia, κλπ) από το οποίο έχει κάνει την κράτησή του το Webcheckin φέρνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κράτησης και του ζητάει να συμπληρώσει όσα επιπλέον στοιχεία έχει ορίσει ο ξενοδόχος. Την πρόσκληση για να συμπληρώσει τα στοιχεία έχει ο ξενοδόχος την επιλογή να του την στείλει με e-mail (με ένα μόνο κλικ μία φόρμα με προ συμπληρωμένα τα στοιχεία που δηλώθηκαν κατά την κράτηση).

Στην συνέχεια, ο επισκέπτης συμπληρώνει τα υπόλοιπα στοιχεία, υπογράφει ψηφιακά χρησιμοποιώντας το κινητό του ή το tablet και κάνει την τελική καταχώρηση.

Το online check-in ολοκληρώνεται και ο επισκέπτης με τον ξενοδόχο λαμβάνουν από ένα e-mail στο οποίο επισυνάπτεται σε pdf η τελική φόρμα.

 Χρήση χωρίς το Web Hotelier

Το Web Check-in μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά από όλους τους ξενοδόχους. Ο επισκέπτης καλείται να συμπληρώσει όλα τα στοιχεία του.

Γιατί να το Προτιμήσετε;

Γρηγορότερα – ευκολότερα – ανέπαφα

Προσαρμοσμένο url
Το link της σελίδας έχει το όνομα του ξενοδοχείου https://testhotel.webcheckin.gr/.

Ασφάλεια
Είναι ασφαλή ιστοσελίδα (ssl) και κρυπτογραφημένη η μετάδοση των δεδομένων.

Φιλικό στα κινητά
Προσαρμοσμένη (responsive) σελίδα σε υπολογιστή, τάμπλετ και κινητό.

Παραμετροποίηση
Διαχείριση CMS της φόρμας από τον ξενοδόχο.

Ελάχιστο κόστος εξοπλισμού για τον ξενοδόχο
Ένα απλό tablet αρκεί για να υποστηριχθεί η υπηρεσία. Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση ή αγορά επιπλέον εξοπλισμού.

Αποστολή στοιχείων του πελάτη πριν φθάσει στο ξενοδοχείο
Η επεξεργασία τους μπορεί να βοηθήσει σε προσωποποιημένη υποδοχή και παροχή υπηρεσιών κατά την διαμονή του.

Μείωση επαφών
Περιορίζονται οι επαφές και αυξάνεται το αίσθημα ασφαλείας του επισκέπτη.

Εξοικονόμηση χρόνου
Η διαδικασία της συμπλήρωσης της φόρμας registration γίνεται χωρίς να καθυστερεί η υποδοχή.

Περισσοτερες πληροφοριες

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*