connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

7ο Envolve Award Greece: Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νικητών

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νικητών του 7ου Envolve Award Greece έχει αρχίσει, με τους 10 φιναλίστ του διαγωνισμού να βρίσκονται στην τελική ευθεία για να κερδίσουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης.

Η ανακοίνωση των νικητών θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 19:00. Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Envolve το 2012, αυτή η εκδήλωση – ορόσημο θα μεταδοθεί ζωντανά ψηφιακά, ώστε ο καθένας να μπορεί να την παρακολουθήσει από το σπίτι ή το γραφείο του.

Το Envolve θα βραβεύσει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και θα φιλοξενήσει συζητήσεις για το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Μερικοί από τους ομιλητές που θα συμμετάσχουν είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδας Χριστόπουλος, ο Chief Creative Officer της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Στηβ Βρανάκης, η Γενική Διευθύντρια Ν.Α. Ευρώπης της Google, Πέγκυ Αντωνάκου, η Ιδρύτρια του Wise Greece, Μελίνα Ταπραντζή και ο δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας Φώτης Καρύδας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ η μετάδοση θα γίνει δωρεάν τόσο στα Ελληνικά όσο και Αγγλικά.

Για να την παρακολουθήσεις μπορείς να εγγραφείς δωρεάν εδώ: https://87399.choruscall.eu/links/envolveawards.html

H φυσική εκδήλωση, κλειστή προς το κοινό λόγω Covid – 19, θα φιλοξενηθεί στον ιδιαίτερο χώρο ATRAKTOS στην Αθήνα, παρουσία των φιναλίστ και των ομιλητών, με την εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ. Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της ATRAKTOS, της Chorus Call Hellas, της ΕΕΝΕ, της Red Bull και της Φωτοκύκλωση Α.Ε.

Παράλληλα με το Envolve Award Greece, οι φιναλίστ διαγωνίζονται για επιπλέον χρηματικά έπαθλα μέσω του βραβείου κοινού #GetEnvolved Award, που πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω Facebook και Instagram. Τα βίντεο των φιναλίστ προβάλλονται μέσω των λογαριασμών του Envolve στο Facebook (https://www.facebook.com/watch/EnvolveGR/968995810221053/ ) και στο Instagram (ww.instagram.com/envolveGR ) σε χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι συνεχίζουν να ψηφίζουν, κάνοντας like, για την αγαπημένη τους ιδέα μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Βλέποντας την θερμή αποδοχή του κόσμου για τα πρώτα βραβεία κοινού, φέτος, το Envolve αύξησε τον αριθμό των νικητών, καθώς και τα συνολικά χρηματικά έπαθλα του #GetEnvolved Award: Οι τρεις νικητές του #GetEnvolved Award θα λάβουν €3.000, €2.000 και €1.000 αντίστοιχα, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων του κύριου διαγωνισμού, Envolve Award Greece. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της ψηφιακής ζωντανής αναμετάδοσης.

Οι Φιναλίστ

Οι Φιναλίστ του 7ου Envolve Award Greece είναι:

1. Collaborate Healthcare: Το Collaborate Health Cloud αποτελεί μια σύγχρονη εφαρμογή διαχείρισης ιατρικών φακέλων, συνεργατικής διάγνωσης και επικοινωνίας ιατρού-ασθενή. Βασιζόμενo σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (AI), τo Collaborate βοηθά τους ιατρούς να περιορίσουν τα λάθη τους, αλλά και να βελτιώνουν σημαντικά τη συμμόρφωση των ασθενών, ενεργοποιώντας εργαλεία συλλογικής διάγνωσης, ανίχνευσης σφαλμάτων και παρακολούθησης ασθενών.
Ιστοσελίδα: www.collaborate247.com
Αιτούντες: Κώστας Σαριδάκης, Γιάννης Δεληγιάννης, Γιώργος Τσοβίλης, Αγγελίνα Γραμματικάκη

2.Finclude: H Finclude παρέχει υπηρεσίες πιστοληπτικής αξιολόγησης, επιτρέποντας σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες τη δυνατότητα να αξιολογήσουν την φερεγγυότητα φυσικών προσώπων, χρησιμοποιώντας AI και machine learning πάνω στα τραπεζικά τους δεδομένα, μέσω των ανοιχτών τραπεζικών APIs (Application Programming Interfaces). Η Finclude προωθεί τη χρηματοοικονομική ευημερία των ιδιωτών και διευκολύνει την πρόσβασή τους σε προϊόντα καταναλωτικής πίστης, χρησιμοποιώντας προς όφελός τους τα χρηματοοικονομικά δεδομένα τους που είναι διάσπαρτα στα τραπεζικά ιδρύματα.
Ιστοσελίδα: https://www.finclude.ai
Αιτούντες: Ιωάννα Στανεγλούδη, Γιάννης Γκιόκας

3.Grekaddict.com: H Grekaddict.com είναι μία πλατφόρμα ταξιδιωτικών εμπειριών που επαναπροσδιορίζει την εταιρική κουλτούρα, προσφέροντας καινοτόμες βιωματικές επιβραβεύσεις υπαλλήλων, εταιρικά δώρα, και δραστηριότητες ενδυνάμωσης ομάδων. Στόχος της Grekaddict είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να καλλιεργήσουν ισχυρότερη εταιρική κουλτούρα, να ενισχύσουν τα κίνητρα των εργαζομένων τους και να επιβραβεύσουν την υψηλή απόδοσή τους με μοναδικές εμπειρίες.
Ιστοσελίδα: https://www.grekaddict.com/
Αιτούσα: Σουζάνα Θεοδωρίδου

4.Guestflip: Η Guestflip είναι μία πλατφόρμα ανάλυσης ικανοποίησης πελατών (Guest Analytics) και παρακολούθησης φήμης ξενοδοχείων (Reputation Monitoring), βοηθώντας τα να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών τους και να πετύχουν υψηλότερα ποσοστά πληρότητας. Μέσω μίας εύχρηστης πλατφόρμας διαχείρισης, τα ξενοδοχεία μπορούν να πάρουν αποφάσεις βάσει δεδομένων, να παρακολουθούν το περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι επισκέπτες τους, και να απαντούν σε κριτικές 70% ταχύτερα με τη χρήση αυτόματων και δυναμικών απαντήσεων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).
Ιστοσελίδα: https://guestflip.io
Αιτούντες: Στράτος Μπότης, Άρης Παττακός

5.Inagros: Το Inagros προσφέρει σε αγρότες και γεωπόνους μία διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία συλλέγει δεδομένα από αισθητήρες και δορυφόρους. Το Inagros στοχεύει να γίνει μέρος της εξέλιξης της έξυπνης γεωργίας μέσω της αυτοματοποίησης και της βιώσιμης διαχείρισης που προσφέρει.
Ιστοσελίδα:https://www.inagros.com
Αιτούντες: Ανδρέας Ζερκούλης, Δημήτρης Δρόσος, Βασίλης Κασιμάτης, Βασίλης Λάσκος, Γιώργος Κορμάζος, Βάσω Βαρβουτσή

6.MOJOOLS: Η Μojools είναι μία εταιρεία κοσμημάτων υψηλής αισθητικής που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν το δικό τους εξατομικευμένο κόσμημα. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει έναν μοναδικό, εν αναμονή πατέντας, μηχανισμό, με τον οποίο τα εναλλασσόμενα διακοσμητικά (“mojools”) μπορούν εύκολα να προστεθούν σε όλα τα είδη κοσμήματος που κατασκευάζει (δαχτυλίδια, βραχιόλια, μενταγιόν, σκουλαρίκια). Η Mojools παρουσιάζει ένα νέο είδος κοσμήματος που προσφέρει πρωτοφανείς δυνατότητες εξατομίκευσης.
Ιστοσελίδα:https://www.mojools.com
Αιτούντες: Περικλής Γαλανάκης, Κυριάκος Αγιαννίδης, Ράνια Αλβανού, Κωνσταντίνος Καράτερζης

7.Parkaround: Η ParkAround είναι ένα διαδικτυακό marketplace για εταιρείες στάθμευσης, που επιτρέπει τον τεχνολογικό μετασχηματισμό του κλάδου, μέσω της εφαρμογής «ParkAround». Είναι διαθέσιμη σε περισσότερους από 200 χώρους στάθμευσης κοντά σε αεροδρόμια, λιμάνια και κέντρα πόλεων σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρεία προσφέρει ακόμα το ParkAdoro, ένα εξατομικευμένο σύστημα διαχείρισης ERP για την αγορά των χώρων στάθμευσης, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετούν τους πελάτες τους πιο αποδοτικά.
Ιστοσελίδες: https://www.parkaround.com, https://www.parkadoro.com
Αιτούντες: Γιάννης Κατσιώτης, Κώστας Αρκάδας

8.Rodi Pharmaceuticals: Η Rodi Pharmaceuticals δραστηριοποιείται στον τομέα της γονιμότητας, έχοντας αναπτύξει μία σειρά καινοτόμων προϊόντων για την αντιμετώπιση της γυναικείας υπογονιμότητας. Τα προϊόντα, τα οποία αποτελούνται κυρίως από φυσικά συστατικά, βασίζονται σε πολυετείς κλινικές μελέτες, και είτε έχουν λάβει, είτε βρίσκονται εν αναμονή διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Οι επερχόμενες σειρές προϊόντων της Rodi Pharmaceuticals, οι οποίες βρίσκονται στα τελικά στάδια έρευνας, περιλαμβάνουν σκευάσματα για την αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας, καθώς και φάρμακα για τη ρύθμιση ανοσολογικών και μεταβολικών διαταραχών.
Ιστοσελίδα: http://www.rodipharmaceuticals.com/EN/
Αιτούντες: Βαρβαρα  Γελαδάκη ,Δώρα  Βαρδή, Γιώργος Δεληγιάννης, Dr.Βούλα Βάρλα, Μαρία Γούτσου, Senator Lou Raptakis, Dr.Christine Warnke, Χ. Μπαλαμωτη, Silda Wall Spitzer, Eric Stangvik, Σ. Χαιμαντός

9.Spaceprk: Το Spaceprk είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα (marketplace) διάθεσης χώρων για βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων και χώρων εκδηλώσεων. Το Spaceprk κάνει την αναζήτηση και την κράτηση εύκολη, συνδέοντας τους ιδιοκτήτες που διαθέτουν χώρους με εκείνους που αναζητούν μοναδικούς χώρους για πάρτυ, κινηματογραφικές παραγωγές, εταιρικές εκδηλώσεις κ.α. Ήδη, ακίνητα του Spaceprk έχουν προβληθεί σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, και videoclip, ενώ έχουν φιλοξενήσει εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Spaceprk ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2019 στην Ελλάδα και ήδη έχει επεκταθεί στο Εκουαδόρ, στη Χιλή, στις Η.Π.Α, στην Αγγλία, στην Κίνα και στην Ινδία.
Ιστοσελίδα: https://www.spaceprk.com
Αιτούντες: Ζέτα Νικολακοπούλου, Χριστίνα Νικολακοπούλου, Χαράλαμπος Μαντάς, Χρήστος Δενεδιός, Αλέξανδρος Ιωακειμίδης, Θοδωρής Στέφου, Caitie Parsons, Darren Chen, Oriana Jacome, Victoria Meythaler

10.Weddin: To Weddin είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει ψηφιακές υπηρεσίες διαχείρισης και οργάνωσης γάμων για ζευγάρια, καθώς και marketplace επαγγελματιών. Μέσω μίας εφαρμογής, δίνει λύσεις και καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες σε μελλόνυμφα ζευγάρια και επαγγελματίες γάμου. Στόχος της εταιρείας είναι να κάνει την οργάνωση γάμου εύκολη από οπουδήποτε, αλλά και να θέσει την Ελλάδα ως έναν κορυφαίο γαμήλιο προορισμό παγκοσμίως.
Ιστοσελίδα: http://www.weddin.gr/
Αιτούντες: Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Ελεωνόρα Γαρυφάλλου, Αντώνης Γεωργόπουλος

Περισσότερες πληροφορίες για τους 10 φιναλίστ θα βρείτε στην ιστοσελίδα: bit.ly/7EAGfinalists

Το πρόγραμμα βράβευσης Envolve Award Greece, που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra, διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από δεκάδες οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ. Υποστηρικτές του βραβείου στην Ελλάδα είναι οργανισμοί όπως η Amazon Web Services, η Antidote, η Atraktos, το Epixeiro.gr, το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., η Intracom Telecom, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Jalouise PTY LTD, το δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η Moore, η People for Business, η Prisma Consulting, η Reed Smith, η SAP Hellas, η V+O Communication και η White Room.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*