connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages (gtp)

SinuSet – Ένα επιπλέον μέτρο προστασίας για τα ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια διανύουν σήμερα  μία πρωτόγνωρη περίοδο πολλαπλών θεμελιωδών αλλαγών που επηρεάζουν βαθύτατα κάθε πτυχή της λειτουργίας τους.  Με αυστηρούς κανόνες και νέα υγειονομικά πρωτόκολλα ανοίγουν σταδιακά τις πόρτες τους και προετοιμάζονται για τη διαχείριση της νέας πραγματικότητας. Στο πλαίσιο αυτό εντατικές είναι οι εργασίες για τα πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμόσουν, με στόχο την ασφάλεια των επισκεπτών τους όπως και των εργαζομένων. Πλεξιγκλάς, μάσκες, γάντια προστασίας και αντισηπτικά είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσουν.

Ωστόσο, εκτός από τα standard μέτρα προστασίας και υγιεινής έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν και επιπλέον μέτρα όπως τη χρήση του ρινικού φίλτρου  SinuSet®. Το φίλτρο SinuSet® ήρθε να δώσει μία πανέξυπνη, κομψή και ευέλικτη λύση για την προστασία του αναπνευστικού συστήματος (https://bit.ly/sinusethotels).

Πρόκειται για το νέο ιατροτεχνολογικό προϊόν το οποίο είναι μικρό, πρακτικό, διακριτικό και  ελαφρύ και παράλληλα παρέχει ολοήμερη προστασία. Φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα και μας προφυλάσσει από παθογόνους μικροοργανισμούς, χωρίς τους κινδύνους που έχει η λανθασμένη χρήση της μάσκας. Αποτελεί μία επιστημονική και σύγχρονη πρόταση προστασίας της ρινικής κοιλότητας, η οποία όπως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου μικροσωματιδίων στον οργανισμό. Το SinuSet® μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιηθεί μαζί με τη μάσκα για επιπλέον προστασία.

Μερικά από τα οφέλη του SinuSet® για τα ξενοδοχεία είναι:

·  Επιτρέπει στον υπάλληλο του ξενοδοχείου να αναπνέει με ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει διακριτικότητα και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, τόσο στον εργαζόμενο του γραφείου όσο και στους εργαζόμενους που έρχονται σε άμεση επαφή με πελάτες (π.χ. reception, bar & restaurants, housekeeping, bellmen).
·  Το προσωπικό φορώντας το SinuSet® μπορεί να παραμείνει προστατευμένο όταν για οποιαδήποτε λόγο χρειαστεί να βγάλει τη μάσκα του, π.χ. να πιει νερό η να γευματίσει.
·       Επιτρέπει την ασφαλή και ευχάριστη επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού και των πελατών χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί μία απλή κίνηση στα ρουθούνια.
·     Μπορούν να το παρέχουν ως επιπλέον παροχή στους πελάτες κατά τη διαμονή τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να  βελτιώσουν την εμπειρία διαμονής τους στο ξενοδοχείο και να αυξηθεί η ικανοποίηση τους.
·   Εκτός από την επιπλέον προστασία που παρέχει στο προσωπικό και τους πελάτες , μπορεί να αποτελέσει παράγοντα διαφοροποίησης για τα ξενοδοχεία που το χρησιμοποιούν αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης των πελατών τους.

Χρήση του SinuSet® στη reception

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το ρινικό φίλτρο SinuSet® είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς με το πρωτοποριακό του σχήμα και το ιδιαίτερο υλικό κατασκευής του συγκρατεί τα μικροσωματίδια και σταγονίδια μεγέθους ακόμη και 2,5μm που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, παρέχοντας αποδεδειγμένη προστασία, όπως έχει αποδειχθεί από μετρήσεις της διαπερατότητας του φίλτρου.


Χρήση του SinuSet® σε εσωτερικό χώρο/γραφείο

Το SinuSet® κοινοποιήθηκε στον ΕΟΦ εν μέσω του lockdown (αριθ. πρωτ. κοινοποίησης ΕΟΦ: 38522/27-03-2020). Παράλληλα, είναι πιστοποιημένο από τον φορέα πιστοποίησης DMT GmbH & Co. KG, διαθέτει προστατευμένη πατέντα σε 16 διαφορετικές χώρες, διαθέτει σήμανση CE class I που λαμβάνουν τα προϊόντα τα οποία πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ως προς την ασφάλεια και την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος. Το SinuSet κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Μπορείτε να το παραγγείλετε ή να ρωτήσετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνώντας με την εταιρεία Breath Purity στο τηλέφωνο: +30-2107236534 ή μέσω του email: info@breathpurity.com.
Ιστοσελίδα: www.sinuset.com

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*