connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ανακοινώθηκαν οι φιναλίστ του 7ου Envolve Award Greece

Το Envolve Entrepreneurship ανακοίνωσε πρόσφατα τις δέκα επικρατέστερες επιχειρηματικές προτάσεις του 7ου Envolve Award Greece.

Οι νικητές που θα προκύψουν, θα λάβουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης. Επίσης, οι φιναλίστ διαγωνίζονται για επιπλέον χρηματικά έπαθλα, μέσω ψηφοφορίας του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ομάδες που επιλέχθηκαν να προχωρήσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού, δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, όπως Αγρο-τεχνολογία, Ψηφιακές Υπηρεσίες, Μόδα, Οικονομία Διαμοιρασμού (Sharing Economy), Τεχνολογίες Υγείας, Φαρμακευτικά Προϊόντα, Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, Φιλοξενία και Τουρισμό.

Οι Φιναλίστ του 7ου Envolve Award Greece είναι:

1. Collaborate Healthcare: Το Collaborate Health Cloud αποτελεί μια σύγχρονη εφαρμογή διαχείρισης ιατρικών φακέλων, συνεργατικής διάγνωσης και επικοινωνίας ιατρού-ασθενή. Βασιζόμενo σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (AI), τo Collaborate βοηθά τους ιατρούς να περιορίσουν τα λάθη τους, αλλά και να βελτιώνουν σημαντικά τη συμμόρφωση των ασθενών, ενεργοποιώντας εργαλεία συλλογικής διάγνωσης, ανίχνευσης σφαλμάτων και παρακολούθησης ασθενών.

2. Finclude: H Finclude παρέχει υπηρεσίες πιστοληπτικής αξιολόγησης, επιτρέποντας σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες τη δυνατότητα να αξιολογήσουν την φερεγγυότητα φυσικών προσώπων, χρησιμοποιώντας AI και machine learning πάνω στα τραπεζικά τους δεδομένα, μέσω των ανοιχτών τραπεζικών APIs (Application Programming Interfaces).

3. Grekaddict.com: H Grekaddict.com είναι μία πλατφόρμα ταξιδιωτικών εμπειριών που επαναπροσδιορίζει την εταιρική κουλτούρα, προσφέροντας καινοτόμες βιωματικές επιβραβεύσεις υπαλλήλων, εταιρικά δώρα, και δραστηριότητες ενδυνάμωσης ομάδων. Στόχος της Grekaddict είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να καλλιεργήσουν ισχυρότερη εταιρική κουλτούρα, να ενισχύσουν τα κίνητρα των εργαζομένων τους και να επιβραβεύσουν την υψηλή απόδοσή τους με μοναδικές εμπειρίες.

4. Guestflip: Η Guestflip είναι μία πλατφόρμα ανάλυσης ικανοποίησης πελατών (Guest Analytics) και παρακολούθησης φήμης ξενοδοχείων (Reputation Monitoring), βοηθώντας τα να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών τους και να πετύχουν υψηλότερα ποσοστά πληρότητας. Μέσω μίας εύχρηστης πλατφόρμας διαχείρισης, τα ξενοδοχεία μπορούν να πάρουν αποφάσεις βάσει δεδομένων, να παρακολουθούν το περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι επισκέπτες τους, και να απαντούν σε κριτικές 70% ταχύτερα με τη χρήση αυτόματων και δυναμικών απαντήσεων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).

5. Inagros: Το Inagros προσφέρει σε αγρότες και γεωπόνους μία διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία συλλέγει δεδομένα από αισθητήρες και δορυφόρους. Το Inagros στοχεύει να γίνει μέρος της εξέλιξης της έξυπνης γεωργίας μέσω της αυτοματοποίησης και της βιώσιμης διαχείρισης που προσφέρει.

6. Μojools: Η Μojools είναι μία εταιρεία κοσμημάτων υψηλής αισθητικής που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν το δικό τους εξατομικευμένο κόσμημα. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει έναν μοναδικό, εν αναμονή πατέντας, μηχανισμό, με τον οποίο τα εναλλασσόμενα διακοσμητικά (“mojools”) μπορούν εύκολα να προστεθούν σε όλα τα είδη κοσμήματος που κατασκευάζει (δαχτυλίδια, βραχιόλια, μενταγιόν, σκουλαρίκια).

7. ParkAround: Η ParkAround είναι ένα διαδικτυακό marketplace για εταιρείες στάθμευσης, που επιτρέπει τον τεχνολογικό μετασχηματισμό του κλάδου, μέσω της εφαρμογής «ParkAround». Είναι διαθέσιμη σε περισσότερους από 200 χώρους στάθμευσης κοντά σε αεροδρόμια, λιμάνια και κέντρα πόλεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

8. Rodi Pharmaceuticals: Η Rodi Pharmaceuticals δραστηριοποιείται στον τομέα της γονιμότητας, έχοντας αναπτύξει μία σειρά καινοτόμων προϊόντων για την αντιμετώπιση της γυναικείας υπογονιμότητας. Τα προϊόντα, τα οποία αποτελούνται κυρίως από φυσικά συστατικά, βασίζονται σε πολυετείς κλινικές μελέτες, και είτε έχουν λάβει, είτε βρίσκονται εν αναμονή διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

9. Spaceprk: Το Spaceprk είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα (marketplace) διάθεσης χώρων για βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων και χώρων εκδηλώσεων. Το Spaceprk κάνει την αναζήτηση και την κράτηση εύκολη, συνδέοντας τους ιδιοκτήτες που διαθέτουν χώρους με εκείνους που αναζητούν μοναδικούς χώρους για πάρτυ, κινηματογραφικές παραγωγές, εταιρικές εκδηλώσεις κ.α.

10. Weddin: To Weddin είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει ψηφιακές υπηρεσίες διαχείρισης και οργάνωσης γάμων για ζευγάρια, καθώς και marketplace επαγγελματιών. Μέσω μίας εφαρμογής, δίνει λύσεις και καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες σε μελλόνυμφα ζευγάρια και επαγγελματίες γάμου.

Οι νικητές του 6ου Envolve Award Greece (2018).

Συμπληρωματικά με το Envolve Award Greece, οι 10 φιναλίστ διαγωνίζονται και για το βραβείο #GetEnvolved Award. Το κοινό ψηφίζει τις αγαπημένες του ομάδες βάσει των βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στους λογαριασμούς Facebook και Instagram του Envolve στην Ελλάδα (www.facebook.com/envolveGR και www.instagram.com/envolveGR).

Οι τρεις νικητές του #GetEnvolved Award θα λάβουν €3.000, €2.000 και €1.000 αντίστοιχα, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων του κύριου διαγωνισμού, Envolve Award Greece.

Οι νικητές του 7ου Envolve Award Greece και του βραβείου #GetEnvolved Award θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο του 2020.

Το πρόγραμμα βράβευσης Envolve Award Greece, που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra, διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από δεκάδες οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*