connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Revival ανακοινώνει το πρώτο πιστοποιημένο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Photo Source: Revival Consulting Services S.A.

Η Revival Consulting Services S.A. ανακοίνωσε την πρώτη πιστοποίηση ξενοδοχείου στην Ελλάδα σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, μέσω του διεθνώς πιστοποιημένου προτύπου Β&W της Swiss Approval.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Domotel Kastri, που βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς, στην Αθήνα.

Το Blue & White Certification αποτελεί την απτή και πρωτοποριακή απάντηση στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία στα τουριστικά καταλύματα της μετά – Covid εποχής. Πρόκειται για την πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει πως η ξενοδοχειακή μονάδα έχει προβεί στο σύνολο των προβλεπόμενων προληπτικών ενεργειών, ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα μετάδοσης ενός μεταδιδόμενου νοσήματος, να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά θωρακίζοντας άμεσα την ασφάλεια των υπόλοιπων επισκεπτών, να αναδείξει προστατευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που δεν εκτίθενται στον ιό και φυσικά να δραστηριοποιηθεί ευαισθητοποιώντας το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Η δυνατότητα αφομοίωσης κάθε νέου πρωτοκόλλου, σύμφωνα με τις κρατικές οδηγίες και κατευθύνσεις, αλλά και άμεσης εφαρμογής του αποτελεί το βασικό πλεονέκτημα του εν λόγω προτύπου, δίνοντας λύση στο σημαντικό προβληματισμό των ξενοδόχων σχετικά με την ασφαλή επαναλειτουργία τους και την κάλυψη των μακροχρόνιων αναγκών τους. Το νέο ελληνικό σήμα πιστοποίησης «Health First» (ΦΕΚ2084/30/5/2020) , το οποίο θα εκδίδεται από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, έχει ήδη ενσωματωθεί στο διεθνές πρότυπο B&W.

Η εκπαίδευση του προσωπικού, η ταχύτητα των ενεργειών, αλλά και η τήρηση των διαδικασιών που συνεχώς μεταβάλλονται σε συνδυασμό με την τεχνολογική υποστήριξη θα αποτελέσουν βασικούς άξονες, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η οποία θα είναι το καθοριστικό ζητούμενο για τον πελάτη και το βασικό μέλημα για τον ξενοδόχο στην «Νέα Εποχή».

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*