connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Οι πρώτες πιστοποιήσεις B&W στη Μύκονο μέσω της Revival

Photo Source: Revival Consulting Services S.A.

Η Revival Consulting Services S.A ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τα ξενοδοχεία Paladium Hotel και Horizon Hotel, τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν τις πρώτες πιστοποιημένες ξενοδοχειακές μονάδες της Μυκόνου σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα μέσω του προτύπου Β&W της Swiss Approval.

Το Blue & White Certification αποτελεί την πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει πως η ξενοδοχειακή μονάδα έχει προβεί στο σύνολο των προβλεπόμενων προληπτικών ενεργειών, ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα μετάδοσης ενός μεταδιδόμενου νοσήματος, να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά θωρακίζοντας άμεσα την ασφάλεια των υπόλοιπων επισκεπτών, να αναδείξει προστατευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που δεν εκτίθενται στον ιο και φυσικά να δραστηριοποιηθεί ευαισθητοποιώντας το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Η εκπαίδευση του προσωπικού, η ταχύτητα των ενεργειών, αλλά και η τήρηση των διαδικασιών που συνεχώς μεταβάλλονται σε συνδυασμό με την τεχνολογική υποστήριξη θα αποτελέσουν βασικούς άξονες, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η οποία θα είναι το καθοριστικό ζητούμενο του επισκέπτη και το βασικό μέλημα για του ξενοδόχου στην επόμενη μέρα του τουρισμού.

Photo Source: Horizon Hotel, Mykonos

Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές ακόμα ξενοδοχειακές μονάδες το παράδειγμα των Paladium Hotel και Horizon Hotel, τα οποία πρωτοπορούν δίνοντας το έναυσμα για μια σειρά πιστοποιήσεων στο νησί των Ανέμων, αλλά και εν γένει στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*