connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Revival δίνει λύσεις στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων των ξενοδοχείων

Photo Source: Revival

H Revival συμμετέχει στην ολοκλήρωση των πρώτων πιστοποιήσεων B&W Cert της Swiss Approval σε ελληνικά ξενοδοχεία.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο και επενδύοντας στην τεχνογνωσία των στελεχών αλλά και των συνεργατών της, η Revival Consulting Services προχωρά στην εφαρμογή ενός νέου προτύπου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Revival , Γεώργιος Αντύπας, πρόσφατα έλαβε μέρος στην πρώτη πιλοτική δοκιμή της εφαρμογής του B&W Cert της Swiss Approval στα ξενοδοχεία Athens One Smart Hotel και Domotel Anemolia, παρατηρώντας δια ζώσης την εφαρμογή του προτύπου που αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη πιστοποίηση στο χώρο του τουρισμού.

Η πιστοποίηση ενός τουριστικού καταλύματος αποτελεί την απτή και πρωτοποριακή απάντηση στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία στα τουριστικά καταλύματα της μετά – Covid εποχής.

Οι ολοένα και μεγαλύτερες ανησυχίες των tour operators, εταιρειών αλλά και μεμονωμένων πελατών για τα μέτρα που θα εφαρμόσουν τα ξενοδοχεία καλύπτονται από τα αυστηρά πρωτόκολλα πιστοποίησης της Swiss Approval.

Είναι σαφές πως πρόκειται για την πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει πως η ξενοδοχειακή μονάδα έχει προβεί στο σύνολο των προβλεπόμενων προληπτικών ενεργειών (proactive security), ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα μετά εξάπλωσης ενός μεταδιδόμενου νοσήματος καθώς και να διαχειριστεί πιθανά περιστατικά υγείας.

Θωρακίζει την ασφάλεια του προσωπικού καθώς και των επισκεπτών, συμβάλλοντας παράλληλα στην αύξηση της εμπιστοσύνης του πελάτη στο κατάλυμά που έχει λάβει την πιστοποίηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*