connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ξενοδοχείο Kallichoron: Πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας

Μήνυμα από το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια

Οι εποχές απαιτούν νηφαλιότητα και εγρήγορση, ψυχραιμία και καινοτόμα σκέψη. Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να ανακαλύψουμε νέους τόπους, να ζήσουμε νέες εμπειρίες, πηγάζει από την έμφυτη περιέργεια του ανθρώπου να ανακαλύπτει νέα πράγματα και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει λόγω κορωνοϊού.

Αλλάζει, όμως, ριζικά ο τρόπος που καταναλώνουμε και ταξιδεύουμε, και μαζί του καλούμαστε αναπόφευκτα να αλλάξουμε κι εμείς αν θέλουμε να επιβιώσουμε.

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου σε συνεργασία με τα υπουργεία τουρισμού και υγείας, ώστε να μπορέσουν να βρουν τον βέλτιστο τρόπο λειτουργίας των μονάδων τους στην εποχή του κορωνοϊού και αναμένονται ανακοινώσεις τις ερχόμενες εβδομάδες.

Αξίζει να αναφερθούμε στην πολύ επαγγελματική προσέγγιση από την ομάδα του Kallichoron Art Boutique Hotel, που με θετική σκέψη, επενδύει σε καινοτόμες υπηρεσίες, υγειονομική θωράκιση με αυστηρά πρότυπα, ώστε ο ταξιδιώτης να μπορέσει να απολαύσει στο Kallichoron ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο έχει αναβαθμίσει την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να σταθεί δίπλα στον ταξιδιώτη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και να τον βοηθήσει να ταξιδέψει νοερά στην Αστυπάλαια.

Είναι θετικό σημάδι που η Αστυπάλαια ως προορισμός είναι απαλλαγμένος από τον συνωστισμό που βλέπουμε σε μεγαλύτερα νησιά, ενώ παράλληλα επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και αντέδρασε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα COVID-19.

«Η νέα συνθήκη που δημιουργεί η εξάπλωση του COVID-19 επιτάσσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Για εμάς στο Kallichoron Art Boutique Hotel, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, των εργαζόμενων και των συνεργατών μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, υιοθετώντας αυστηρές διαδικασίες και πιστοποιημένα πρότυπα καθαριότητας, ώστε να μπορέσουμε να παράσχουμε στον ταξιδιώτη ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό του, χωρίς άγχος και δεσμεύσεις,» δήλωσε η Καρολίνα Αλκαλάι, Hotel Manager του Kallichoron.

Kallichoron Art Boutique Hotel logo

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Kallichoron Art Boutique Hotel έχει προβεί στις παρακάτω κινήσεις:

Kallichoron Hygiene & Safety team: Ειδική ομάδα Υγιεινής και Ασφάλειας του ξενοδοχείου, υπεύθυνη για την υγειονομική θωράκιση της μονάδας με πιστοποιημένες διαδικασίες και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Παράλληλα, το Kallichoron διαθέτει ειδική ιστοσελίδα με αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για την πολιτική του ξενοδοχείου λόγω COVID-19, η οποία ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις.

Πολιτική Kallichoron Travel Flex: Παρέχει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον ταξιδιώτη για τον προγραμματισμό των διακοπών του.

View from Kallichoron Art Boutique Hotel on Astypalea.

View from Kallichoron Art Boutique Hotel on Astypalea.

Βραβευμένη υπηρεσία πρωινού “Kallichoron Grandma’s Breakfast”: Με μία καινοτόμα προσέγγιση, το Kallichoron προσεγγίζει ατομικά τη γαστρονομική εμπειρία και τις διατροφικές ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη με τη βοήθεια διατροφολόγου-διαιτολόγου και την à-la-carte υπηρεσία πρωινού “Grandma’s Breakfast” με δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης χωρίς επιπλέον χρέωση. Η ίδια φιλοσοφία με όρους αειφορίας ακολουθείται σε όλες τις υπηρεσίες F&B του Kallichoron.

Kallichoron Room2Give: Στις σημερινές έντονες καταστάσεις που βιώνουμε, το Kallichoron στέκεται δίπλα στην κοινωνία και αναγνωρίζει την ακούραστη προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών του Ε.Σ.Υ. στα νοσοκομεία αναφοράς και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, προσφέρει δωρεάν διαμονή στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

Kallichoron Social Media: Μέχρι να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε και να επισκεφθούμε το νησί της Αστυπάλαιας, το Kallichoron μέσα από τα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης (Social Media), βοηθάει τον ταξιδιώτη να γνωρίσει νοερά τις ομορφιές της Αστυπάλαιας με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η ιστοσελίδα του Kallichoron Art Boutique Hotel για τον COVID-19 είναι διαθέσιμη εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*