connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Κούρτης Contract: Νέες τάσεις στον χώρο της φιλοξενίας

H βιομηχανία της φιλοξενίας αλλάζει γρηγορότερα από ποτέ. Η επιχείρηση που δεν θα μπορέσει να συμβαδίσει με τις τάσεις του μέλλοντος σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν. Οι νέες αυτές τάσεις επιβάλλουν την εξατομίκευση και την αυθεντική εμπειρία που παρέχεται στον επισκέπτη του ξενοδοχείου μέσα από το καινοτόμο design. Ως εκ τούτου, οι ξενοδόχοι καλούνται να προσαρμόζουν λεπτομερώς τις στρατηγικές τους, προκειμένου να εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες τους θα έχουν μια αξέχαστη και εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής.

To τμήμα Contract της εταιρείας Κούρτης, απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τις τάσεις και πρακτικές των σύγχρονων χώρων φιλοξενίας προσφέρει στους ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και διακοσμητές λύσεις ολότελα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Με design επίπλωση καινοτόμου σχεδιασμού συμβάλλει στη δημιουργία μίας ξεχωριστής εξατομικευμένης εμπειρίας διαμονής για τους τελικούς πελάτες κάθε τουριστικής επιχείρησης.

Στην προσπάθεια για εξατομίκευση επαγγελματικών αναγκών, το τμήμα Κούρτης Contract, έχει διαμορφώσει τον ανανεωμένο εκθεσιακό του χώρο ειδικά για επαγγελματίες και προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πιλοτικού δωματίου με πραγματική εφαρμογή επίπλωσης. Πρόκειται για μία ρεαλιστική απεικόνιση του χώρου που επιτρέπει στον επαγγελματία να επιλέξει με άνεση και σιγουριά, τα έπιπλα και υλικά που εναρμονίζονται ιδανικά με το επαγγελματικό του περιβάλλον σε ένα χώρο διαμορφωμένο σαν ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό περιβάλλον.

Showroom image.

Κούρτης Contract – Showroom.

Στο σκηνικό του ξενοδοχειακού design που αλλάζει ραγδαία, έμφαση δίνεται πλέον στη σωστή ανάπτυξη ενός Design concept που θα καθορίσει τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών.  Νέες προσεγγίσεις τείνουν προς τον καινοτόμο σχεδιασμό επίπλων που θα συνθέσουν ένα custom-made περιβάλλον ικανό να κάνει τον επισκέπτη να νιώσει οικειότητα και άνεση. Με τον ίδιο σκοπό, οι συλλογές του τμήματος Kourtis Contract φέτος επιλέχθηκαν για να αναδείξουν όλες τις νέες τάσεις του διεθνούς design και διακρίνονται για την πρωτοποριακή τεχνοτροπία τους και την απαράμιλλη ποιότητα.

Με έργα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για το εμπνευσμένο ξενοδοχειακό design τους το τμήμα Kourtis Contract στηρίζει τα ξενοδοχεία στο να επανασχεδιάζουν την εμφάνιση, την αισθητική και την ελκυστικότητα των ακινήτων τους, σε μια προσπάθεια να διαφοροποιηθούν και να δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες διαμονής.

Ξενοδοχείο Albergo Gelsomino στην Κω

Αlbergo Gelsomino.

Στο πιο ιστορικό ξενοδοχείο της Κω –Albergo Gelsomino- ο στόχος ήταν να αναδειχθεί η απαράμιλλη ομορφιά ενός κτιρίου ξεχωριστής αρχιτεκτονικής που θα αναβιώσει μια σκηνογραφημένη πολυτέλεια άλλης εποχής.

Αlbergo Gelsomino.

Το τμήμα Kourtis Contract, με την επιμέλεια του Interior Designer Δημήτρη Παπαναστασίου, ανέλαβε την επίπλωση σε γραμμές Art deco με γεωμετρικά μοτίβα σε ασπρόμαυρους τόνους, επίχρυσες επιφάνειες και μεγαλοπρεπή κρύσταλλα. Με βελούδινα υφάσματα και θεματικές ταπετσαρίες που προσέδωσαν στον χώρο αίσθηση θεατρικού σκηνικού, το εμβληματικό boutique ξενοδοχείο επανασχεδιάστηκε για να προσφέρει στον επισκέπτη μία ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας που ταξιδεύει σε άλλες εποχές.

Heritage Hill Hotel στην Αθήνα

Στο ολοκαίνουριο Heritage Hill Hotel στο κέντρο της Αθήνας, ο χώρος μελετήθηκε έτσι ώστε να προσφέρει  την αίσθηση του σύγχρονου design που συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική. Σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες Φανή Παρθενίου και Γιώργο Παπαδόπουλο του γραφείου WhiteArch Architecture & Construction, το τμήμα Kourtis Contract προδιέγραψε την επίπλωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου με έπιπλα λιτών γραμμών και ζεστών, σκούρων χρωματισμών. Παράλληλα, οι εξωτερικοί χώροι, με την επιλογή των επίπλων επενδεδυμένων με υψηλής απόδοσης υφάσματα Sunbrella, συνέθεσαν το ιδανικό κλίμα χαλάρωσης και συνέβαλαν στη δημιουργία μίας ατμόσφαιρας μινιμαλιστικής πολυτέλειας.

Ξενοδοχειακό συγκρότημα D’ Andrea Lagoon στη Κω

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα D’ Andrea Lagoon στη Κω, το design βασίστηκε σε μία διασύνδεση του εξωτερικού περιβάλλοντος με τους εσωτερικούς χώρους, υπογραμμίζοντας το φυσικό τοπίο. Το τμήμα Kourtis Contract επιμελήθηκε την επίπλωση εξωτερικού χώρου που πλαισιώνει την τεράστια lagoon πισίνα του ξενοδοχείου και δημιουργεί ένα αρμονικό «διάλογο» με τον περιβάλλοντα χώρο. Ξαπλώστρες ντυμένες με σκούρα ανθεκτικά υφάσματα 5ετούς εγγύησης Sunbrella και ενισχυμένες ομπρέλες επαγγελματικής χρήσης ανέδειξαν την κομψότητα και την χαλαρωτική ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος. Τα καθίσματα και τα τραπέζια από ξύλο teak συμπληρώνουν με αρμονία την έντονη παρουσία του φυσικού ξύλινου στοιχείου που δημιουργεί μία εμπειρία πολυτελούς απλότητας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Lango Design Hotel & Spa στη Κω

Στο μοναδικό καταφύγιο Lango. Design Hotel & Spa στην Κω η έμπνευση του design αντλήθηκε από τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, χωρίς όμως να απαρνιέται την ουσία της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Ο στόχος ήταν το πάντρεμα του minimal με κομψά διακοσμητικά στοιχεία που αποπνέουν αίσθηση απέριττης πολυτέλειας και μίας μοναδικής αίσθησης ιδιωτικότητας. Με την καθοδήγηση του Interior Designer Δημήτρη Παπαναστασίου, το τμήμα Kourtis Contract ανέλαβε την επίπλωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με στόχο να δημιουργήσει μία εμπειρία σύγχρονης ειδυλλιακής διαμονής.  Στον εντυπωσιακό χώρο της πισίνας, ξαπλώστρες και gazebo από ξύλο teak ανέδειξαν μία αίσθηση τροπικού νησιού που μεταφέρει ένα κλίμα ευεξίας και exclusivity.  Η ίδια υψηλή αισθητική αντανακλάται και στο εσωτερικό, όπου η μοντέρνα επίπλωση με τις καθαρές, κάθετες γραμμές και τις ταιριαστές αντιθέσεις στα χρώματα, παρέχουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία σύγχρονων ανέσεων.

Οι νέες τάσεις που επικρατούν στην ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία της φιλοξενίας απαιτούν από τους επαγγελματίες τουρισμού να ανταποκριθούν μέσω του  εξατομικευμένου, αυθεντικού design.  Σε ένα απολύτως ανταγωνιστικό περιβάλλον, τώρα όσο ποτέ,  καλούνται οι επιχειρήσεις να επενδύσουν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που θα απαντά στις αναζητήσεις των πελατών τους. Το τμήμα Kourtis Contract σχεδιάζει τον δικό σας αυθεντικό χώρο που θα δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες διαμονής και θα μετατρέψει τους πελάτες σε πιστούς πρεσβευτές σας!

Στη νέα, ενημερωμένη ιστοσελίδα του τμήματος Kourtis Contract μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις συλλογές και τα πρόσφατα έργα καθώς και να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη και ξενάγηση στο Showroom.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*