connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Μήνυμα από τον CEO του VLM Travel στην Άνδρο

Καλησπέρα σας,

Ζούμε σίγουρα σε περίεργες εποχές και επαγγελματικά, κολυμπάμε σε ανεξερεύνητα νερά.

Ενώ έχουμε ζήσει σε αυτή τη δεκαετία, μνημόνια και capital controls, σίγουρα αυτή η κρίση είναι η χειρότερη καθώς δεν ξέρουμε πως θα κινηθούμε και πότε ακριβώς θα ανοίξουμε.

Στην Εταιρεία μας, όμως πιστεύουμε ότι η κρίση γεννά ευκαιρίες και με αυτό το σύνθημα έχουμε αναπτυχθεί τόσο πολύ την τελευταία δεκαετία.

Διαχειριζόμαστε το τουριστικό γραφείο Vlm Travel καθώς και τα συγκροτήματα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων Erato Apartments, Villa Bagia και Katerina beach rooms (μαζί με το beach bar) στο Μπατσί της Άνδρου.

“Η Άνδρος είναι ένας προορισμός που ανέκαθεν, είχε σε μεγάλο ποσοστό Έλληνες τουρίστες και πάντα πίστευε στον ελληνικό τουριστικό προορισμό.”

Βέβαια, στη μεγάλη μάχη του νησιού, να αυξήσει τη σεζόν είχαμε ανοιχτεί σε μεγάλες ευρωπαικές αγορές.

Καταλαβαίνουμε, ότι αυτό το καλοκαίρι οι παραδοσιακά μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές (Η.Β, Γαλλία κ.α.) θα υπάρχει μειωμένη κίνηση γι’ αυτό κυρίως φέτος θα στραφούμε δυναμικά στον εγχώριο τουρισμό καθώς και σε αγορές που δεν έχουν πληγεί τόσο πολύ από τη πανδημία και θα εμπιστευτούν τη χώρα μας για να έρθουν, καθώς η Ελλάδα έχει δείξει πολύ υπεύθυνο πρόσωπο στη διαχείριση της κρίσης.

Εμείς θα είμαστε εδώ, καθώς και οι υπόλοιποι επαγγελματίες της Άνδρου, να στηρίξουμε το τουριστικό προϊόν του νησιού και επιμένουμε #menoumeellada #pameandro

Μείνετε ασφαλείς, θέλουμε να σας δούμε από κοντά στην Άνδρο.

Σάββας Βλάμης
CEO, Vlm Travel

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*