connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Μήνυμα από την CEO του ξενοδοχείου Varos Village στην Λήμνο

Αγαπημένοι μας Φιλοξενούμενοι, Φίλοι και Συνεργάτες.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη, τα υποστηρικτικά μηνύματα και τις κρατήσεις που κάνετε παρά τη δύσκολη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως. Τα μηνύματα και οι κρατήσεις σας επιβεβαιώνουν τους δεσμούς που χτίζουμε παρέα και μας γεμίζουν χαρά και δύναμη να συνεχίζουμε τα πλάνα μας για την καλοκαιρινή σεζόν του 2020. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Ελπίζουμε να είσαστε όλοι υγιείς και αισιόδοξοι, όπως εμείς, εργαζόμενοι στο σπίτι και προσαρμοζόμενοι στα μέτρα περιορισμού, εξασφαλίζοντας την υγεία μας και την υγεία όσων αυτό το διάστημα εργάζονται στην πρώτη γραμμή.

“Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολα. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς ανησυχούν. Μείνετε υγιείς και εστιάστε στα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε. Κάθε μικρή δράση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα περάσει και αυτό.”

Εμείς συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας και τα σχέδιά μας για την καλοκαιρινή σεζόν του 2020, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα τελειώσει όλο αυτό. Όταν έρθει η ώρα, οι άνθρωποι θα θέλουν και θα ταξιδέψουν ξανά!”

Εμείς θα είμαστε εδώ, στο «Varos Village Hotel & Residences» να σας υποδεχτούμε και να σας χαρίσουμε διακοπές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, που περισσότερο από ποτέ τις χρειαζόμαστε όλοι αυτό το καλοκαίρι!

Εν τω μεταξύ, ελπίζουμε ότι οι αξέχαστες αναμνήσεις της πανέμορφης Λήμνου και του «Varos Village Hotel & Residences» παραμένουν δυνατές και χαρίζουν ένα χαμόγελο ξεγνοιασιάς στα πρόσωπά σας!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μείνετε ασφαλείς!

Λένα Κ. Λιάσκα

Founder & CEO

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*