connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Hotelier Academy: Δωρεάν ξενοδοχειακά webinars με επαγγελματίες του κλάδου

Η Hotelier Academy συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και οργανώνει δωρεάν Live Ξενοδοχειακά Webinars για τον μήνα Απρίλιο, με στόχο την τόνωση της ξενοδοχειακής αγοράς

Αν και διανύουμε μία από τις πιο πιεσμένες τουριστικές περιόδους λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της έξαρσης του COVID-19, αποφασίσαμε να μετατρέψουμε το διάστημα αυτό σε μια εποικοδομητική περίοδο, τόσο για την ενίσχυση της Ξενοδοχειακής μας γνώσης, όσο και για εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού μας.
Για τον λόγο αυτό, η Hotelier Academy Greece, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, αναλαμβάνει αυτή τη δυναμική πρωτοβουλία εκπαίδευσης, παρέχοντας δωρεάν ξενοδοχειακά eebinars μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο e-learning περιβάλλον της, με στόχο την τόνωση της ξενοδοχειακής αγοράς.

Αν και η τρέχουσα κατάσταση μάς αφορά όλους ιδιαίτερα, τα webinars δεν θα επικεντρωθούν στους τρόπους με τους οποίους ο COVID-19 επηρεάζει τα ξενοδοχεία, αλλά θα φροντίσουμε να καλυφθούν θέματα που άλλοτε δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε – όπως η οργάνωση του προσωπικού, οι online πωλήσεις, η sτρατηγική, αλλά και άλλα πολλά.

Ενδεικτικά, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι παρακάτω θεματολογίες και ομιλητές, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν περισσότερα webinars από καταξιωμένους instructors:

 

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τα webinars εντελώς δωρεάν, ενώ μπορεί να έχει πρόσβαση:

  • Στις σχετικές παρουσιάσεις και σε ειδικά tests που θα παρέχει ο κάθε ομιλητής.
  • Σε επιπρόσθετο σχετικό content που θα συγκεντρώσει η Hotelier Academy σχετικά με το θέμα.
  • Σε ειδικό περιβάλλον που μπορεί να θέσει άμεσα τις ερωτήσεις του στον ομιλητή, εξατομικευμένα για το ξενοδοχείο του.

 

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν ως instructors στα webinars, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον στα παρακάτω στοιχεία:

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*