connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Live Ξενοδοχειακά Webinars – Ζωντανές μεταδόσεις από το 100% Hotel Show

Το 100% Hotel Show υποστηρίζει τη δράση “Live Ξενοδοχειακά Webinars” της Hotelier Academy Greece και προβάλλει μέσα από τα social media του τα ζωντανά επιμορφωτικά σεμινάρια, σε συνεργασία με κορυφαίους ομιλητές.

Το 100% Hotel Show στηρίζει την επιμορφωτική πρωτοβουλία της Hotelier Academy Greece για στήριξη του Ελληνικού ξενοδοχειακού κλάδου μέσω live εκπαιδευτικών webinars, προσφέροντας το δίκτυό του ως μέσο επικοινωνίας προς την ξενοδοχειακή αγορά. Συγκεντρώνοντας χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου στα κανάλια του, το 100% Hotel Show συμμετέχει ενεργά στη δράση, προβάλλοντας τα live webinars μέσα από τη σελίδα του θεσμού στο Facebook, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να παρακολουθήσουν το δωρεάν εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Από σήμερα και για ένα μήνα, η Hotelier Academy Greece προσκαλεί σημαντικούς επαγγελματίες του κλάδου να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους με ζωντανά εκπαιδευτικά webinars, τα οποία παρέχονται δωρεάν μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη e-learning πλατφόρμα, αλλά και μέσα από τα social media επιλεγμένων συνεργατών. Το κοινό μπορεί να εγγραφεί δωρεάν και να δηλώσει συμμετοχή στα live webinars, ενώ θα έχει πρόσβαση και στις σχετικές παρουσιάσεις αλλά και σε ειδικά tests αξιολόγησης.

Η στήριξη της καινοτόμου αυτής δράσης της Hotelier Academy Greece καθώς και η συνεισφορά του 100% Hotel Show στην εκπαίδευση των ξενοδόχων μέσω των workshops της διοργάνωσης αλλά και του 100% Hotel Workshop Tour, αποτελεί πυλώνα της έκθεσης και σημαντική προτεραιότητα από την αρχή του θεσμού. Παράλληλα, η διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, προετοιμάζει το λανσάρισμα νέων online εργαλείων για επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, του design αλλά και του τουρισμού, δίνοντας νέες προοπτικές στις εταιρείες του χώρου.

Για να δείτε τις θεματολογίες, πατήστε εδώ.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ WEBINARS

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*