connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων από την Γεωργία

Photo source: Tbilisi Airport

Photo source: Tbilisi Airport

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Γεωργία και η Aegean Airlines ανακοίνωσαν ότι αύριο, Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 15.25 τοπική, θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη πτήση ειδικής αδειοδότησης Α3 4195 για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων που βρίσκονται αποκλεισμένοι στην Γεωργία και έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Η εταιρεία θα επικοινωνήσει με όλους τους επιβάτες που έχουν δηλώσει στην Ελληνική Πρεσβεία την πρόθεση τους να ταξιδέψουν προκειμένου να τους ενημερώσει για την κράτησή τους, την έκδοση του εισιτηρίου τους και τον τρόπο διακανονισμού της πληρωμής.

Περαιτέρω η Πρεσβεία θα λειτουργεί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή το πρωί, ώστε να μπορεί να δηλώσει και όποιος άλλος επιθυμεί την πρόθεση του να ταξιδέψει με την πτήση αυτή, αποστέλλοντας με ηλεκτρονικό μήνυμα τα πλήρη στοιχεία του και τον αριθμό διαβατηρίου/αστυνομικής ταυτότητας.

Οι επιβάτες της πτήσης Α3 4195 παρακαλούνται να ευρίσκονται στο αεροδρόμιο Τιφλίδας δύο (2) ώρες πρίν την αναχώρηση.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*