connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Έναρξη εγγραφών στο ‘Kea Challenge – CTC™’

Ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κέας διοργανώνουν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με χαρακτηριστικό τίτλο Kea Challenge.

Οι αγωνιστικές διαδρομές του αγώνα διατρέχουν το δίκτυο μονοπατιών της Κέας και η εκδήλωση φέρει την τεχνική διεύθυνση του Ρόμπερτ Καραλή.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 4 & 5 Απριλίου 2020. Η επιτυχία της πρώτης διεξαγωγής του, το 2019, επιβεβαιώθηκε από την συμμετοχή 120 αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει δυο αθλητικές διαδρομές, 18χμ. και 5χμ. και απευθύνεται σε ενήλικες. Τις ίδιες ήμερες θα διεξαχθούν διάφορα πολιτιστικά δρώμενα με την συμμετοχή  μικρών και μεγάλων, δρομέων και μη δρομέων.

Η εν λόγω διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των αγώνων αποστάσεων με στόχο την προώθηση της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής στην πράξη. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν το ευρύ δίκτυο πεζοπορικών μονοπατιών της Κέας, την παράδοση και τους οικισμούς της.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελή σκοπό.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ηλεκτρονικές εγγραφές θα μπορούν να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020. Νέες εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν και το Σάββατο 4 Απριλίου, στη γραμματεία του αγώνα, στο Ιστορικό Δημαρχείο της Ιουλίδας από τις 12:30 έως τις 15:00.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Κέας kea.gr και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης cycladestrailcup.com.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας όλων των αγώνων του Cyclades Trail Cup 2020.

Φωτογραφικό υλικό: Cyclades Trail Cup

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*