connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Εντυπωσιακή η έναρξη του 3ου 100% Hotel Workshop Tour στην Αθήνα

Το πιο αναβαθμισμένο 100% Hotel Workshop Tour ξεκίνησε από την Αθήνα, με τις θεματολογίες και το νέο format των παρουσιάσεων να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το τρίτο 100% Hotel Workshop Tour ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, με το κοινό να μιλάει για το επίπεδο των παρουσιάσεων αλλά και το διαδραστικό του χαρακτήρα, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία ομιλία.

Με προσέλευση από όλη την Ελλάδα, οι Ξενοδόχοι και Αρχιτέκτονες που παρακολούθησαν το Workshop υπογράμμισαν την υψηλή αξία του εκπαιδευτικού περιεχομένου της φετινής διοργάνωσης, αλλά και την εξέλιξη του θεσμού στο τρίτο του ταξίδι, βρίσκοντας τις θεματολογίες πιο πλήρεις από κάθε άλλη φορά.

Μιχάλης Κραουνάκης, k-division
Μιχάλης Κραουνάκης, k-division

Ξεκινώντας από την ανάλυση της αρχιτεκτονικής προδιαγραφής ενός ξενοδοχείου, ο Μιχάλης Κραουνάκης από τους k-division παρουσίασε όλα τα σημεία-κλειδιά μιας ξενοδοχειακής μελέτης, παρουσιάζοντας πρακτικά παραδείγματα από διεθνή και ελληνικά projects.

Ζένιος Ζένιου, Destsetters
Ζένιος Ζένιου, Destsetters

Στη συνέχεια, ένας από τους καθιερωμένους πλέον ομιλητές του 100% Hotel Workshop Tour, ο Ζένιος Ζένιου από το Destsetters, παρουσίασε τη διαδικασία του Hotel Experience Planning, ενώ συνέθεσε ζωντανά ένα νέο ξενοδοχειακό concept, δίνοντας στην ομιλία του μια έντονη αίσθηση εργαστηρίου.

Κατερίνα Πετροπούλου, Hotelising
Κατερίνα Πετροπούλου, Hotelising

Την ιδιαίτερη αυτή ατμόσφαιρα ολοκλήρωσε η εταιρεία Scent Plus, εφαρμόζοντας τεχνικές scent marketing.

WebHotelier
WebHotelier

Η έκπληξη, ωστόσο, ήρθε στο digital marketing τμήμα του workshop, καθώς την παρουσίαση για τα βήματα ανοίγματος νέων αγορών της Κατερίνας Πετροπούλου από τη Hotelising συμπλήρωσαν εκπρόσωποι της Google και της WebHotelier, οι οποίοι έδωσαν πραγματικά στατιστικά στοιχεία της ζήτησης στην Ελλάδα αλλά και εργαλεία για την ανάπτυξη νέων κοινών.

Γιώργος Λύρας, Workathlon
Γιώργος Λύρας, Workathlon

Τέλος, ο Γιώργος Λύρας από τη Workathlon παρουσίασε όλους τους σύγχρονους τρόπους εύρεσης προσωπικού, δίνοντας απάντηση σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της Ελληνικής Ξενοδοχειακής αγοράς.

Νίκος Σ. Μοράντης, Hotelier Academy
Νίκος Σ. Μοράντης, Hotelier Academy

Τον παλμό στις παρουσιάσεις έδωσε φέτος όπως και κάθε άλλη χρονιά ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, μετατρέποντάς τις σε έναν δυναμικό διάλογο έξω από τα συνήθη δεδομένα των στατικών παρουσιάσεων.

Για ακόμη μια φορά το παρόν έδωσε και η ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας Demand Fairs & Media, μετατρέποντας το event σε ένα μικρό εκθεσιακό γεγονός στο οποίο συμμετείχαν διάφορες προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού κλάδου, που έκαναν επαγγελματικές επαφές με τους επισκέπτες του Event.

Το 100% Workshop Tour συνεχίζει το ταξίδι του στην Κρήτη, επισκεπτόμενο στις 14 Μαρτίου τα Χανιά και στις 16 Μαρτίου το Ηράκλειο.

Εγγραφείτε στο Workshop των Χανίων
Εγγραφείτε στο Workshop του Ηρακλείου

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 100% Workshop Tour | The Premium Edition.

Φωτογραφικό υλικό: 100% Workshop Tour

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*