connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Αποχαιρετισμός στον Βασίλη Μιχαλακόπουλο

Ο Βασίλης Μιχαλακόπουλος
Ο Βασίλης Μιχαλακόπουλος

Με πολύ μεγάλη θλίψη οι εργαζόμενοι του Smile Acadimos αλλά και όλη η ελληνική τουριστική κοινότητα αποχωριζόνται σήμερα, τον Βασίλη Μιχαλακόπουλο, σημαντική προσωπικότητα του Τουριστικού κλάδου και Γενικό Διευθυντή της Smile Acadimos.

Ο Βασίλης Μιχαλακόπουλος γεννήθηκε στις 1/10/1962 στην Αθήνα.

Σπούδασε αεροναυπηγική στο Πανεπιστήμιο του Brighton.

Aπό το 1985 αποτέλεσε στέλεχος του MANOS TRAVEL και από το 1995 της STRINTZIS LINES. Στη συνέχεια διατέλεσε Γενικός Διευθυντής των THE EUROYACHT TRAVEL, FANTASY CRUISES, ενώ για μία περίπου δεκαετία ήταν Γενικός Διευθυντής του GS TRAVEL.

Το 2011 ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση της EUROSTAR TRAVEL PLAN και πολύ σύντομα την Γενική Διεύθυνση. Από τα τέλη του 2016 κατείχε τη Γενική Διεύθυνση της SMILE ACADIMOS.

Ο Βασίλης έφυγε νωρίς από τη ζωή, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, μετά από μια σύντομη και δύσκολη μάχη, αφήνοντας εάν τεράστιο δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του, στους φίλους και τους συναδέλφους του.

Η Smile Acadimos εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του. Η πολυετής προσφορά του, οι γνώσεις του, η μαχητικότητα, η εντιμότητα και το ήθος του, η ανεκτίμητη φιλία του θα μείνουν για πάντα αναμεσά μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα σήμερα, Τρίτη 25/2/2020, στον Ι.Ν. Αναλήψεως Κυρίου στα Βριλήσσια. 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*