connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Στην Κέρκυρα αυτό το Σάββατο το 100% Hotel Workshop Tour

Το 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά την Κέρκυρα, με σκοπό να εκπαιδεύσει το Ξενοδοχειακό κοινό σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής, της Εμπειρίας, των Νέων Αγορών αλλά και του Προσωπικού των Ξενοδοχείων.

Με ανανεωμένο format, το οποίο έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το 100% Hotel Workshop Tour αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το Σάββατο 22/2 στις 11:00 στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Κατά τη διάρκεια του workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλής τεχνογνωσίας εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σχετικά με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, το Guest Experience, τις Νέες Αγορές και το Προσωπικό Ξενοδοχείου, τις οποίες θα συμπληρώσουν πραγματικά Case Studies από τις εταιρείες WebHotelier και Scent Plus αλλά και το πρόγραμμα Google Grow Greek Tourism Online.

Ο συνδυασμός θεωρητικών μοντέλων και πρακτικών παραδειγμάτων του φετινού 100% Hotel Workshop Tour έλαβε στις δύο προηγούμενες στάσεις διθυραμβικές κριτικές, οι οποίες εξήραν τον επιμορφωτικό και αναβαθμισμένο χαρακτήρα του.

Με νέους ομιλητές, όπως τον Μιχάλη Κραουνάκη – Αρχιτέκτονα στους k-division, την Κατερίνα Πετροπούλου – Hotel Sales Specialist στη Hotelising και τον Γεώργιο Λύρα από τη Workathlon, αλλά και με τον Ζένιο Ζένιου από το Destsetters να συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά με ένα νέο “εφαρμοσμένο” workshop – έκπληξη για το Ξενοδοχειακό Experience Design, η δεύτερη εμφάνιση του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα αποτελεί ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

Τις ομιλίες θα συντονίζει, όπως κάθε χρόνο, ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με στόχο τη δημιουργία του signature πλέον διαδραστικού κλίματος των Workshops.

Στον χώρο θα παρευρεθούν, επίσης, στελέχη της Demand Fairs & Media, διοργανώτριας εταιρείας της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.

*Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού ενώ απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.

Θεματολογίες & Timezones του Workshop

Workshop Opening
11.00-11.15

Hotel Spaces | Architecture vs Operation
Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας.
Ομιλητής: Mike Kraounakis by k-division
Διάρκεια: 11.15-12.15

Case Study | WebHotelier
Η WebHotelier παρουσιάζει τα νέα δεδομένα στον χώρο των άμεσων κρατήσεων, αλλά και καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη B2B συμβολαίων και την διευκόλυνση του Operation των Κρατήσεων.
Ομιλητής: Andreas Eftymiou by WebHotelier
Διάρκεια: 12.15-12.45

Case Study | Revival
Η Revival παρουσιάζει τον μετασχηματισμό των ξενοδοχείον όπως αυτός αποτυπώνεται στα μάτια των νέων ταξιδιωτών.
Ομιλητής: Michalis Niotis by Revival
Διάρκεια: 13.00-13.15

Hotel Experience Design
Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη, και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων.
Ομιλητής: Zenios Zeniou by Destsetters
Διάρκεια: 13.15-14.15

Case Study | Scent Plus
Η Scent Plus παρουσιάζει τρόπους διαμόρφωσης ατμόσφαιρας μέσα από το Sensory Marketing, χρησιμοποιώντας το άρωμα και τον ήχο.
Ομιλητής: Nancy Daskalou by Scent Plus
Διάρκεια: 14.15-14.30

Networking Break 
14.30-14.45

Case Study | Google – Grow Greek Tourism Online
Η Google παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις αναζητήσεων στη Kέρκυρα και τα Επτάνησα, αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τον Ελληνικό Τουρισμό, αναδεικνύοντας τις νέες ευκαιρίες για τα Ξενοδοχεία τής εκάστοτε περιοχής. Σε συνδυασμό με την επεξήγηση του τρόπου χρήσης δημοφιλών εργαλείων της Google, όπως τα Google Trends και το Keyword Planner, οι ξενοδόχοι που θα παρακολουθήσουν το advanced session θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν την πρακτική εφαρμογή τους στο στήσιμο της online στρατηγικής τού εκάστοτε καταλύματος, αλλά και την ανάπτυξη των άμεσων κρατήσεών τους.
Ομιλητής: Vasilis Polizos
Διάρκεια: 14.45-15.15

New Markets for Greek Hotels
Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.
Ομιλητής: Katerina Petropoulou by Hotelising
Διάρκεια: 15.15-16.15

Hotel Staff Hunting
Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου, και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.
Ομιλητής: by Workathlon
Διάρκεια: 16.30-18.00

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*