connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

ΞΕΕ: 9η Γενική Συνέλευση στις 7 Φεβρουαρίου

Οι νέες προκλήσεις και όλα τα μείζονα ζητήματα της ελληνικής ξενοδοχίας θα αποτελέσουν το κεντρικό σημείο αναφοράς της 9ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo στις 16.00, την Παρασκευή στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των ξενοδόχων της χώρας όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων του ΞΕΕ αλλά και η ανακοίνωση σημαντικών νέων δράσεων που σχεδιάζει το Επιμελητήριο. Επίσης, θα συζητηθούν αναλυτικά οι εξελίξεις και τα προβλήματα στον ξενοδοχειακό κλάδο καθώς και οι προτάσεις του ΞΕΕ προς την πολιτεία.

Χαιρετισμό στην 9η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ θα απευθύνει ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Μήνυμα Προέδρου – Αλέξανδρος Βασιλικός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Tο 2019 οι αφίξεις για τον ελληνικό τουρισμό κινήθηκαν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Ωστόσο τα ελληνικά ξενοδοχεία δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν αυτή τη δυναμική καθώς είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον υπερφορολόγησης και αθέμιτου ανταγωνισμού από τον ανεξέλεγκτο ακόμη αριθμό των κατοικιών που προσφέρονται προς τουριστική μίσθωση.

Οι προκλήσεις και οι αβεβαιότητες της νέας χρονιάς απαιτούν εγρήγορση και ετοιμότητα. Γι αυτό και όλα τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα για τα ελληνικά ξενοδοχεία θα βρεθούν στο επίκεντρο της 9ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ξ.Ε.Ε., η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 16.00 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου θα διεξαχθεί και η μεγάλη κλαδική έκθεση HORECA.

Η μαζική συμμετοχή έχει αξία. Η παρουσία όλων μας σε αυτή την κορυφαία διαδικασία για τον κλάδο είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη προκειμένου τα ζητήματα του ελληνικού ξενοδοχείου να μπουν ψηλά στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου στη χώρα μας και να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή μας στα κέντρα εξουσίας.

Με τη βεβαιότητα της γόνιμης και παραγωγικής συνάντησής μας στις 7 Φεβρουαρίου 2020, σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για μια καλή χρονιά.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Αλέξανδρος Βασιλικός
Πρόεδρος ΞΕΕ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*