connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Οι ποιοτικές εκπλήξεις των φετινών Tourism Awards

Στις τοπικές κοινότητες και στις ομάδες εθελοντών που βελτιώνουν με τις δράσεις τους την εμπειρία του επισκέπτη στον τόπο τους είναι αφιερωμένα τα τιμητικά βραβεία των φετινών Tourism Awards.

Τα τιμητικά βραβεία αποτελούν κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας των Tourism Awards και έχουν αναγνωρίσει το έργο ανθρώπων και ομάδων που προσδίδουν ξεχωριστή ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό.

Η φετινή εστίαση έχει σαν στόχο να αναδείξει διοργανώσεις και πρωτοβουλίες που ζωντανεύουν απομακρυσμένα ή και ξεχασμένα σημεία της Ελλάδας και είναι ενδεικτική της δέσμευσης των Tourism Awards να επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

Στο διαγωνιστικό τμήμα των Tourism Awards, η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων στις 14 ενότητες βράβευσης συνεχίζεται μέχρι την 31η Ιανουαρίου.

Ιδιαίτερα έντονος προβλέπεται ο ανταγωνισμός για το platinum βραβείο που θα απονεμηθεί στην κορυφαία σε βαθμολογία υποψηφιότητα κάθε ενότητας.

Υπέρλαμπρη θα είναι η τελετή απονομής των Tourism Awards 2020 η οποία και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο Θέατρο Παλλάς στην Αθήνα.

Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα των βραβείων και κατεβάστε τις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για να προετοιμάσετε εγκαίρως την υποψηφιότητά σας.

Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΣΕΤΕ.

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την περσινή τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, και χιουμοριστικές παρεμβάσεις από την ομάδα ομάδα Tailor Made Comedy.

Tourism Awards 2019 Video

Το Greek Travel Pages είναι χορηγός επικοινωνίας των Tourism Awards 2020.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*